Изгонен от "сините": Левски не може да се противопостави на Лудогорец

OFFNews 24 юни 2017 в 12:40 1957 0

Бившият нападател на Левски - Илиян Мицански сподели, че въпреки новите попъления в тима, "сините" няма как да се противопоставят на Лудогорец.

"Говори се, че финансовото положение в Левски не е добро, но докато бях в клуба, всичко беше окей. Затова говори и привличането на шест-седем нови попълнения. Пристигнаха предимно играчи, които са били в школата на Левски.

Мисля че ще отнеме време, в което да се докажат. Вярвам, че Левски ще отстрани Сутиеска, но след това ще му бъде много трудно срещу Хайдук. Не съм запознат много с хърватския футбол, но от време на време се чувам със старши треньора на Динамо (Загреб) - Ивайло Петев.

"Играл съм в чужбина и такова нещо като в България няма. В съблекалнята на Левски има разделение българи на чужденци, но така е на Балканите. В другите страни такова нещо няма.

Даниел Боримиров се опитва да направи нещо ново с тима, но с потенциала, с който разполага, едва ли ще може да се противопостави на Лудогорец. Аз съм приятел със сина на спортния директор - Алекс Боримиров. Той е младо момче на 19 години, което притежава интересен ляв крак", каза Мицански.

Вчера Левски победи с 1:0 Радник (Сурдулица) в последната си проверка преди старта на сезон 2017/2018 година. Мачът със сърбите бе генерална репетиция преди началото на сезона в Лига Европа в четвъртък на 29 юни, когато черногорският носител на Купата Сутиеска гостува на "Георги Аспарухов".

Радник върна визитата на 26-кратните шампиони на България, които миналото лято гостуваха в Сурдулица преди срещите с Марибор от евротурнирите. Тогава тимът, воден от Люпко Петрович, завърши 0:0, а след това повтори и този резултат в гостуването си в Словения.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови