Футболистите на Цървена звезда били професионалисти в бавенето на време

OFFNews 19 септември 2018 в 13:54 1703 0

Tреньорът на Наполи Карло Анчелоти разкритикува футболистите на Цървена звезда, че прекалено много са лежали на терена по време на двубоя между двата отбора от Група С на Шампионската лига, който завърши 0:0. 

"Бяхме малко бавни в подаванията и допуснахме повече грешки, отколкото трябваше. Вярно е, че загубихме две важни точки, но групата е много трудна и ни остават още цели 5 мача.

Звезда са професионалисти в бавенето на времето, виждал съм го и преди. В последните 15 минути не се игра футбол. Не това обаче беше големият ни проблем, просто трябваше да вкараме поне едно от положенията си.

Не ми хареса колко бавно организирахме атаките си, това позволяваше на защитниците на домакините бързо да се подредят", каза Анчелоти.

Иначе над 55 хиляди души бяха изпълнили трибуните на стадион "Райко Митич" в дебютния мач на Цървена звезда в турнира на богатите.

Още преди първия съдийски сигнал, гостите и телевизионните зрители се прехласнаха по атмосферата. Множество знамена, шумни скандирания и песни и впечатляваща хореография спря дъха на футболните запалянковци.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!