Багата нарушава режима си заради Стоичков

OFFNews 30 април 2019 в 11:29 2023 0

Звездата ни в смесените бойни изкуства (MMA) Благой Иванов - Багата ще присъства на представянето на биографичната книга "Христо Стоичков – Историята" в Чикаго на 4 май.

Заради събитието боецът ще трябва да наруши за кратко подготовката си за боя с австралиеца Тай Туиваса на 8 юни, съобщава "chicago.bg". Иванов се готви в Лас Вегас, а мачът му ще бъде в Чикаго.

Освен от него организаторите от "Чикаго Редс" са получили потвърждение и от Божидар Искренов – Гибона. Бившият национал на България, пръв разчупи стериотипа и игра за двата гранда Левски и ЦСКА. Радостта на народа, както го наричат привържениците на футбола в България, ще долети от столицата Вашингтон, където живее.

Известно е, че "синият" юноша е вдигал Купата с ЦСКА, когато треньор на отбора е бил екзекуторът на гиганти – Цветан Йончев. Легендарната седмица на "червените", също ще присъства на представянето на книгата.

Съзвездието се допълва и от бронзовия медалист от световното в САЩ 94 – вратарят Димитър Попов. Организаторите обещават, че ще има още световноизвестни спортисти, за които дори самият Христо Стоичков не знае.

Не е изненада, че кувертите за събитието свършиха седмици преди провеждането му. Заради големият интерес, от "Чикаго Редс" постигнаха уговорка със собствениците на залата за отпускането на 90 допълнителни места. За тях обаче, няма да бъде включена вечеря, но ще бъдат с гарантирано място. Цените са $25 за възрастни и $15 за деца.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!