Ексклузивно Гешев внесе искане за сваляне на имунитета на Борисов за Барселонагейт

Хиляди се простиха с Коби Брайънт в Лос Анджелис

OFFNews Последна промяна на 25 февруари 2020 в 08:43 1572 0

Хиляди се стекоха в зала "Стейпълс Сентър" в Лос Анджелис, където се проведе прощалната церемония на легендата на баскетбола Коби Брайънт и дъщеря му Джиана, които изгубиха трагично живота си в авиокатастрофа в края на януари.

Залата не успя да побере всички желаещи, като част от феновете отдадоха своята почит пред съоръжението. На сцената се качиха много близки и приятели на Брайънт. Пред множеството говориха генералният мениджър на ЛА Лакерс Роб Пелинка, легендата Майкъл Джордан, бившият съотборник на Коби Шакил О'Нийл. Последна на сцената се качи съпругата на Коби Ванеса Брайънт, която говори близо 20 минути.

"Тя (б.р. Джиана) беше една от най-добрите ми приятелки. Имаше най-топлите прегръдки, когато ме прегръщаше, все едно потъвах в ръцете ѝ. Джиджи винаги следваше правилата, винаги можех да разчитам на нея, че ще направи правилното нещо.

Няма да видим Джиджи в гимназията, няма да я уча да кара кола, няма да я видя на сватбения ѝ ден. Тя щеше да бъде прекрасна майка. И щеше да стане най-добрият играч в WNBA. За 13-те години на този свят, тя успя да остави своята следа, да покаже на всички, че всеки мил жест има значение.

Коби бе познат като най-добрият баскетболист, носител на Оскар, Черната Мамба, но за мен той бе просто моят сладък съпруг, невероятен баща, беше мой. Бяхме заедно откакто аз бях на 17 и половина. Коби ме обичаше повече, отколкото бих могла да опиша. Балансирахме се. Не знам как съм заслужила да имам мъж, който да ме обича толкова много. Той беше романтикът в нашата връзка.

Той искаше да предаде някой ден бизнеса си на Наталия, и да обиколим света. Щеше да е най-готиният дядо. Той беше MVP на женските татковци - винаги вдигаше капака на тоалетната чиния, винаги казваше на момичетата колко са красиви, колко са умни, научи ги да са смели и да не се отказват.

Той винаги знаеше къде съм, не знам как го правеше. Особено когато закъснявах за мачовете. Ако не съм си на мястото, питаше охраната къде съм веднага щом имаше възможност. Шегувах се с него, че няма да вкара 81 точки в първата част.

Господ знае, че двамата не можеха да съществуват един без друг.

Грижи се за нашата Джиджи, аз още имам Нани, Биби и Коко. Все още сме най-добрият отбор, обичаме ви и ни липсвате, бубу и Джиджи.

Почивайте в мир, забавлявайте се в рая, докато се срещнем отново един ден. Обичаме ви и ще ни липсвате, винаги и завинаги. Мама", сподели Ванеса пред множеството.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови