Имение на Бон Джоуви е обявено за продажба. Цената не е разкрита

OFFNews 12 юли 2019 в 14:46 4788 0

Снимка The Real Deal

15 акра имот в град Мидълтаун наскоро бе обявен за продажба от международна агенция за недвижими имоти Christie’s, съобщава Architectural Digest.

Имотът, проектиран от нюйоркския архитект Робърт А.М. Стърн, е по-специален и буди интерес поради неговия притежател, а именно Бон Джоуви. Цената не е разкрита.

“Forbes” пръв съобщава в края на юни, че имотът вече е на пазара, но тогава не разкрива самоличността на продавача. Това, което от изданието тогава описват, е „вдъхновен от френската архитектура замък“, който се намира между Атлантическия океан и река Навесинк. Изтъква се, че имотът се намира на час път от Ню Йорк.

Къщата е с площ 18 000 квадратни метра, разполага с шест спални, седем бани, 50-метрова дневна с високи тавани, голяма камина, естествен паркет, отопляем открит басейн, отопляем гараж за три коли.

Имението е построено през 1999 година след двугодишна работа. Към него има четири външни постройки, една от които е подвижна и е с има три спални и три бани. Останалите постройки са частен пъб, звукозаписно студио и седем гаража с 2 врати.

Миналата година Джон Бон Джоуви купи имот за 10 милиона долара с пет спални на брега на океана в Палм бийч, Флорида. Няколко месеца по-рано продаде имот в Манхатън за около 16 милиона долара.

През март изданието “The Asbury Park Press” съобщи, че през 2018 година Бон Джоуви е платил 218 477 хиляди долара за имотните данъци на именито си в Мидълтаун, което е с 3,2% по-високо от миналата година и е малко повече от това, което настоящият губернатор на Ню Джърси Фил Мърфи е платил за имотни данъци.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови