Кубрат Пулев е сред най-желаните съперници от ямайски боксьор

OFFNews 23 април 2018 в 10:38 3111 0

Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев е сред желаните следващи съперници на Дилиън Уайт. Това заяви 30-годишният ямаец в официалния си профил в социалната мрежа Туитър.

Уайт, който в началото на месеца бе задължен от Международната боксова федерация (IBF) да се качи на ринга срещу българина, за да бъде определен претендент за титлата в тежка категория, която държи Антъни Джашуа, посочи имената на няколко боксьори, които иска да срещне през следващата година.

"Искам да се бия с поне двама от тези в следващите 12 месеца: Дионтей Уайлдър, Антъни Джошуа, Тайсън Фюри, Александър Поветкин, Кубрат Пулев и Джоузеф Паркър", написа Уайт (23 победи, 1 загуба). След това добави със заповеден тон съм промоутъра си Еди Хърн: "Уреди го!". 

Уайт и Пулев все още не са заявили официално, че ще се изправят един срещу друг. Ямаецът сподели, че предпочита директно да се изправи срещу шампиона Антъни Джошуа. Именно британецът е единственият, който му е нанасял загуба.

Кубрат вече бе в ролята на официален претендент за поясите на Джошуа през 2017 г. Дни преди уговорената среща в Кардиф обаче, той получи контузия и се отказа от възможността да се качи на ринга.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови