Костотрошача не брои Кобрата за жив

OFFNews 06 август 2018 в 14:17 2581 0

Дилиън Уайт, който избяга от мач с Кубрат Пулев в София, след което победи по точки Джоузеф Паркър и си спечели правото да предизвика Дионтей Уайлдър за световната титла на WBC, не счита Кобрата за достоен за топ 5 на планетата.

Според британеца с култовия прякор Костотрошача в тази роля влизат Уайлдър, Паркър, Антъни Джошуа, Тайсън Фюри и той самият. 30-годишният Уайт е с актив от 24 победи и едно поражение от Ей Джей през 2015-а.

“Това са петте имена в моя списък, които си струва да бъдат гледани и да се бият за световните титли. При това в момента Тайсън Фюри е посмешище, което няма нищо общо с бокса и е на едно много посредствено ниво.

Ако действително иска мач, да заповяда, чакам го, до декември съм на разположение”, изригна Уайт, цитиран от "Тема Спорт".

Кобрата пък от своя страна очаква търга на 9 август, след което да стане ясно кога и къде ще се проведе боят му с Хюи Фюри. Очаква се двамата да се срещнат в края на октомври в “Арена Армеец”, а победителят ще получи шанс за титлата на IBF на Джошуа догодина.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!