Контузия спря Топалски за бой в Чечня

OFFNews 18 декември 2017 в 13:58 2845 0

Един от водещите български ММА боец и кикбоксьор Деян Топалски се контузи на силната галавечер WFCA 44 в Грозни, Чечня. Той имаше за съперник местния боец Магомед Героев.

Срещата беше много равностойна в началото, а двамата се дебнеха доста. Минута и половина след началото на мача, без видима причина българинът се срина на земята, след като лявото коляно подаде. Срещата беше прекратена, защото българинът не успя да продължи.

„Общо взето едва ли можеше да стане по тъпо нещо – написа на своята Фейсбук стрница Топалски. - 1000 пъти предпочитам да бях пребит, нокаутиран или събмитнат, отколкото това! Бях уверен, силен, натрениран до безобразност и готов на всичко за тази победа.

Едва ли за друг мач съм правил по-хубава подготовка от тази, но уви. Сега трябва да изчакам ядрено-магнитния резонанс, след като спадне оттока и да разбера какво точно се случи с коляното и как ще се възстановявам. Но каквото и да е, няма да се дам на никой и нищо!!!

Благодаря на всички момчета, които ми помогнаха през последните месеци. Благодаря на жена си и сина ми, че изтърпяха да ме няма когато им трябвах най-много!

Благодаря на спонсорите си за подкрепата и на всички приятели и непознати които стискаха палци за мен днес! Започваме нова битка! Сега!“.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови