Чисора отправил жестока заплаха към Кобрата преди шест години

OFFNews 05 юли 2022 в 11:42 1396 0

Кубрат Пулев

Снимка Спортната джунгла

Кубрат Пулев

Дерек Чисора e отправил жестока заплаха към Кубрат Пулев преди шест години, разкри youtube каналът „Спортната джунгла“. Заканата дошла непосредствено преди техния мач и е резултат от жестокото меле, което беше предизвикано на кантара.

Тогава приятелят на Кобрата – Александър Кацов удари с пластмасово шише британския боксьор. Чисора подивя и инициира бой, който се пренесе в коридорите и кухнята на хотела. Сред пострадалите беше друг приятел на Пулев – Самер Отхман.

„Имах възможност да поговоря с Дерек Чисора – сподели водещият ни боксов коментатор Огнян Георгиев. - Той разказа нещо много интересно. Сподели, че ако това се беше случило в Англия, щеше да има мъртви хора от екипа на Кубрат Пулев. Той се закани, че ако някой ден Кобрата дойде в Англия, нещо интересно ще му се случи.“

Какъв брутален и обиден подарък беше приготвил Чисора за Кубрат Пулев през 2016-а? Как се отвори златна възможност за Кобрата да атакува отново световната титла само след две победи? С кой тренира българския боксьор за мача? Какво мисли бившият спаринг партньор на Пулев – Петър Белберов за предстоящата битка? Всичко това в цялото видео на youtube канала Спортната джунгла.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови