Бойци от 12 държави се изправят на ринга SENSHI 7 в София

OFFNews 17 февруари 2021 в 15:53 3617 0

Голяма изненада очаква феновете на бойните спортове. На 27 февруари София ще приеме седмото голямо международно бойно шоу SENSHI, в което ще участват професионални бойци от 12 държави.

Професионалната верига за бойни галавечери е подготвила ново издание и обещава с него да утоли жаждата за адреналин и качествени битки сред почитателите на бойни спортове.

В бойната карта на SENSHI 7 са заложени общо 11 двубоя, като 5 от тях ще бъдат по правилниците KWU SENSHI и KWU Full Contact, където са позволени по-близки бойни ситуации, удари с лакти, колена и хвърляния. Традиционно тези битки са и сред любимите на аудиторията.

На 27 февруари зрителите на SENSHI предстои да станат свидетели и на 5 много силни кикбокс срещи, които ще определят кои са новите Европейски и световни шампиони на WAKO PRO в три теглови категории. На SENSHI 7 ще се играе и един рейтингов мач по муай тай между представители от Португалия и Русия.

Съвсем скоро предстои официално да бъде обявена и бойната карта на събитието. От SENSHI издават в аванс, че този път са подготвили още по-засилено международно присъствие и вече имат потвърдени бойци от общо 12 държави - Франция, Германия, Молдова, Сърбия, Беларус, Португалия, Украйна, Холандия, Словения, Босна и Херцеговина, Русия и България.

Събитието ще се проведе на 27 февруари от 18 часа при ограничен вход и публика. Всеки ще може да го проследи на живо безплатно по Bulgaria ON AIR, по най-голямата онлайн телевизия за бойни спортове FITE, по MAX Sport и в каналите на Boec.bg и Boec.com.

Кой ще се изправи на ринга на SENSHI 7, ще има ли българи претенденти за Европейските и Световни титли на WAKO PRO K-1 – очаквайте скоро!

SENSHI 7 ще се проведе съобразно всички противоепидемични, организационни и хигиенни мерки. Всички участници в галата, както и техните треньори, ще бъдат подложени на задължителен PCR тест след пристигането си в България. Разходите по тях се поемат от организаторите.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови