10 000 ще гледат брифинга на Флойд и Конър в Лондон

OFFNews 05 юли 2017 в 14:35 1994 0

Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър ще започнат световна обиколка, за да промотират за мача на века в бойните спортове в Лас Вегас на 26 август.

Първата пресконференция ще бъде след две седмици, а домакин на събитието ще е стадион "Уембли" в Лондон. На брифинга се очаква да присъстват повече от 10 000 души.

Всеки, който желае, може да влезе свободно в съоръжението, за да стане свидетел на първата среща лице в лице на двете суперзвезди в бойните спортове след обявяването на двубоя по между им.

Бившият световен шампион в 5 различни категории Мейуедър се завръща на ринга почти 2 години, след като се оттегли. Той ще срещне шампиона в лека категория на UFC, за когото това ще е дебют в бокса. 

Очаква се двамата да направят няколко пресконференции, като със сигурност освен Лондон ще посетят и други места, сред които са Дъблин, Лос Анжелис и Ню Йорк.

Конър ще прибере около 80 милиона долара, като ще отдели процент за UFC. Флойд стартира от 100 милиона долара плюс процент от продажбите, които ще направи кабелният оператор, излъчващ мача за територията на Америка.

Мястото за мегасблъсъка в Лас Вегас тръгва от 2000 долара и удря респектиращите 84 000 долара. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови