Великите сили се уплашиха от Москва, бягат на Черно море

OFFNews 27 юни 2017 в 21:15 4688 2

Няколко национални отбора, сигурни за Мондиал 2018, се отказаха Москва да бъде тяхна база по време на първенството. Сред тях са световният шампион Германия и най-популярният европейски тим Англия. Новината е на ESPN.

Тимовете са недоволни от ситуацията по пътищата в руската столица. Селекционерът на англичаните Гарет Саутгейт и негов помощник бяха в страната по време на турнира за Купата на конфедерациите. Страхотните задръствания уплашиха британците.

Германия е участник на турнира и ще играе полуфинал. Ръководителите на делегацията си харесаха базата на Черно море, където е отседнал Бундестима. И планират да запазят база на същото място или в близост.

Купата на конфедерациите започна на 17 юни и ще приключи на 2 юли. Домакини бяха и са 4 града - Москва, Санкт Петербург, Казан и Сочи. В полуфиналите играят Португалия - Чили и Германия - Мексико.

Световното първенство по футбол в Русия е следващата година. Започва на 14 юни и приключва на 15 юли. Домакини са 11 града с 12 стадиона.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

1

Red or Dead

27.06 2017 в 21:31

ХАХАХАХАХАААААА.....НЕ, НЕ МОГАААА....КРЕТЕНИАДАТА на тема РОССИЯ продължава.....тази жалка изчезваща пасмина видите ли “бягали от Москва“......ми СТРХИДИЯ МУ на мен и на целия ДОБЛЕСТЕН РУСКИ НАРОД............

Апропо, нали уж щяхте да им “вземете домакинството“......хихихихииииии....

И накрая СЪВСЕМ СЕРИОЗНО, впечатлен съм от невероятно доброто видео излъчване на течащия в момента турнир на конфедерациите, аз по принцип не се впечатлявам лесно, но от това което виждам усещам догодина ще има месечен оргазъм;)

Не е лошо телевизиите които излъчват Английската висша лига да идат на курс и да си закупят техника от братушките!СЪВСЕМ СЕРИОЗНО.....