Промоции с до 200 лв. отстъпка на устройства Motorola в онлайн магазина на Vivacom

OFFNews Последна промяна на 02 юни 2021 в 17:19 1012 0

Само до 15 юни, в онлайн магазина на Vivacom, клиентите могат да се възползват от атрактивни ценови предложения на смартфони и аксесоари Motorola с отстъпка до 200 лв. В промоцията участват и трите 5G модела на марката, съвместими в 5G мрежaта на Vivacom - moto G 5G, moto g100 и motorola razr 5G.

Клиентите, избрали устройство и сключили договор по „Лятна промоция Unlimited 5G” за планове Unlimited 50 и Unlimited 150, в периода от 01.06.2021 г. до 31.08.2021 г., получават достъп до 5G мрежата на Vivacom за целия срок на договора. А за периода на лятната промоция, телекомът премахва ограниченията в скоростта на двата плана и потребителите могат да се възползват от максимална скорост в най-бързата мобилната мрежа в Европа без допълнително заплащане.

Най-достъпният 5G модел в портфолиото на Vivacom е moto g 5G. Той съчетава голям 6.7-инчов MAX Vision HDR дисплей, мощен процесор, тройна камера и батерия с капацитет 5 000 mAh, която издържа до 2 дни с едно зареждане. Това го прави удобен и функционален за използване в различните ежедневни ситуации.

С до 200 лв. отстъпка клиентите могат да закупят и сгъваемият смартфон motorola razr 5G. Моделът комбинира отлични работни характеристики с компактен дизайн. Устройството предлага обширен 6.2-инчов основен OLED дисплей, сгъващ се на половина, и 2.7-инчов OLED външен Quick View дисплей, с помощта на който потребителите могат лесно да отговарят на съобщенията, да управляват музиката си, да използват навигация, а също и да набират и да говорят.

Атрактивно предложение е и moto g100. Смартфонът има мощен процесор, голям дисплей с честота на опресняване на картината 90 Hz и впечатляваща четворна 64 МР камера с ултрависока разделителна способност и технологията Quad Pixel. Моделът е с водоотблъскващо покритие, предпазващо го от случайно намокряне или пръски дъжд.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови