Кирил Петков: Пеевски изнудва Борисов за министри, а ИТН прави ужасяващи предложения

OFFNews 19 юни 2024 в 18:12 11138 3

Съпредседателят на ПП Кирил Петков

Снимка gov.bg

Кирил Петков

Ако Борисов не беше толкова виновен за сваляне на двете работещи и успешни правителства на ПП-ДБ, щях да го съжалявам. В момента Пеевски го изнудва за министри, а ИТН прави ужасяващи предложения, които съчетават глупост и безгранична наглост. Това заяви във Facebook съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

За нас Борисов показа, че нито може да си държи на думата, нито има някакви принципи, на които да се облегне при нужда, коментира Петков.

"Реалният въпрос е не каква е цената на ИТН (това скоро ще разберем), а ние като българи колко още можем да платим за “удоволствието” Пеевски и Борисов да са на политическата сцена. Двама човека спират прогреса на цял народ. Това е ужасно скъпо!" - каза още съпредседателят на ПП.

Днес следобед председателят на "Има такъв народ" Слави Трифонов заяви, че "ИТН няма да подкрепи правителство с първия или с втория мандат".

"Аз се надявам и очаквам третият мандат да дойде в ИТН и тогава ние ще предложим експертно правителство, което да свърши определени и важни за страната неща за определено време. И ако мандатът дойде при нас, предлагам всички политически сили да подкрепят такова правителство, ако не искат на есен да ходим на избори" - каза Слави Трифонов.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    За писането на коментар е необходима регистрация.
    Моля, регистрирайте се от TУК!
    Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

    1000

    3

    Хаплива Сврака

    20.06 2024 в 09:18

    "И ако мандатът дойде при нас, предлагам всички политически сили да подкрепят такова правителство." - чакай, бе, ти предлагач ли си, какъв си :)

    Първа или последна политическа сила - Слави е винаги ужасно нагъл.

    310

    2

    Telluris Malus

    20.06 2024 в 02:46

    Кирчо, ти вече нямаш електорат. Млъкни.

    -2674

    1

    Владè

    19.06 2024 в 22:50

    Киро, мирни бе! Изгони си ильектуратя. Пак с тотална неадекватност дълбаете тъпо и упорито. Или това ви е задачата?
     
    X

    Какво говорят руснаците за F-16