Дончева: Тежък ще е разводът между Василев и Пеевски заради многото пари

OFFNews 17 юни 2014 в 09:44 6279 22

Татяна Дончева

"Разводът е „тежка работа” и почти няма случаи на двойката толкова да й е безразлично, че да се раздели по джентълменски, особено когато става дума за много пари и голямо имущество. Те ще си откъснат главата, когато става дума за имущество".

Такъв коментар направи пред bTV бившият депутат и член на БСП Татяна Дончева.

"Вижте Бойко и Цветелина Бориславова – хем са разделени, но трябва да се поддържат някакви взаимоотношения”, даде пример Дончева с уточнението, че прави сравнението на база адвокатската си практика. .

Тя посъветва собственика на Корпоративна търговска банка Цветан Василев да си спомни какво нацистите са правели с еврейските банкери – взимали са им парите и са ги унищожавали. 

Групата Доган, Пеевски, Василев направи сегашното управление и съдебната система, но днес не може да се каже кой към кого ще се прикачи, смята Дончева.

Според нея все пак повече от хора, който са на хранилката, ще бъдат на страната на Пеевски, защото има властови лостове каквито Цветан Василев няма, но никоя от двете воюващи страни няма да обясни, защо точно е започнал конфликтът.

И според Дончева основната битка е за парите от „Южен поток”. „Има едни пари за „Южен поток”. ДПС са за „Южен поток” колкото и БСП. Цветан Василев и Делян Пеевски са за личното си участие в газопровода. Оттук нататък ще е важно да се гледа кой къде ще се намести в строежа му”, .

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!