'Да, България' изключи Методи Лалов, той остава в СОС като независим съветник

OFFNews 13 януари 2022 в 15:33 2577 0

Снимка Архив

Бившият председател на групата на ДБ в Столичния общински съвет Методи Лалов е изключен от "Да, България", съобщи той във фейсбук. 

Лалов напусна поста си в СОС през септември и остана редови съветник от ДБ. Сега той ще бъде независим общински съветник, защото смята, че ангажиментът му е "преди всичко към избирателите". 

Ръководството изпревари планираното от мен напускане на партията след Националната конференция на 29.01.2022 г. и ме лиши от възможността да говоря за проблемите на паритета на тази конференция. Обзалагам се, че единствен кандидат за лидер на "Да, България" ще бъде подалият формално оставка Христо Иванов, а повечето кандидати за членове на Изпълнителния съвет ще са хора около Ивайло Мирчев и Антоанета Цонева, заявява Лалов. 

Независимо от всичко не съжалявам, че напуснах съдебната система, за да се присъединя към "Да, България" на Кристиан Таков и Мануела Малеева. Това обаче отдавна не е същата партия. Виждам го не само аз, а и напускащите и симпатизантите, които изпраха да дадат гласа си на друга партия на последните избори, коментира Методи Лалов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!