Методи Лалов подаде оставка като шеф на групата на ДБ в СОС

OFFNews 08 септември 2021 в 21:13 10638 3

Общинският съветник Методи Лалов подаде оставка като председател на групата на Демократична България в Столичния общински съвет. Това стана ясно от публикация във фейсбук профила му. 

"В израз на гласуваното ми доверие от столичани ще продължа работата си в СОС като общински съветник от "Демократична България" за изпълнение на заявената програма в рамките на закона и винаги в интерес на гражданите", написа той.

Ето и цялата публикация на Лалов:

Днес на заседание на групата на "Демократична България" в СОС подадох оставка като неин председател.

В израз на гласуваното ми доверие от столичани ще продължа работата си в СОС като общински съветник от "Демократична България" за изпълнение на заявената програма в рамките на закона и винаги в интерес на гражданите.

Решението ми е изцяло лично и по моя инициатива, но не е по "лични причини", както е модерно да се мотивират оставките в политическата ни реалност. Лоялността към принципите и установените правила е най-важно за мен, а различията с някои от политическите ми съдейственици не ме разколебават въобще да продължа да влагам енергията и уменията си за постигане на правова, социална и демократична държава, каквато е общата цел на мнозинството членове и симпатизанти на "Да, България" и на останалите партии в коалицията и заради което напуснах съдийската си позиция в Софийския районен съд.

Групата ни в СОС ще избере нов председател на свое заседание в следващите дни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8005

3

Евгени Ставрев

09.09 2021 в 06:41

vas_sashka , гербо-комунист прочете ли статията или първосигнално си балалайкаш , а ?


14469

1

случайно прочетох

08.09 2021 в 21:24

А подробности?
За нас, избирателите на ДБ питам!
Искам подробности с позиции и имена!