Антон Тодоров: Борисов е пълен отличник. Как да не си променя отношението?

OFFNews 26 май 2017 в 20:15 38608 17

Антон Тодоров

Променят се фактите, променят се документите. Аз намерих в гимназията в Банкя дипломата на Борисов от средното образование. Пълно шест - от горе до долу. Е, като видиш тая диплома и ти говорят разни въшльовци, че той бил чел само "Винету", как да реагирате при тая ситуация? Човек, който е завършил с пълно шест! Как да не си променя отношението?

Това заяви пред БНТ депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров, след като водещата му припомни, че е автор на книгата "Шайка: Бойко, Росен, Цецо и другите".

Аз ще стана милионер от тази книга накрая. Вие такава реклама ѝ направихте. Тези думи, които се цитират, не са мои думи. Това, което е написано отзад, е на редакцията. Заглавието е на издателство "Милениум". Карате ме да правя превръзки, а аз съм мозъчен хирург, дайте по-сериозни теми, заяви Тодоров.

Да кажем, че в момента не бих приел (книгата) да бъде такава. Защото много неща, които тогава съм имал като достъп до информация, днес са променени, други са по-малко променени, трети са напълно променени. Ще ви дам един пример - така наречената разработка "Буда" от 1997 г., тогавашната ми информация беше безкрайно малка и стеснена. От днешна гледна точка мога да кажа, че такова нещо, в което обвиняват Борисов, е най-голямата глупост. Няма никаква разработка "Буда", има едни започнали писания, нищо няма в тях. Нито има вербовка, категоричен е настоящият депутат от ГЕРБ.

Аз - така да кажа - в ГЕРБ завеждам радикалното крило в някаква степен, обяви авторът на книгата "Шайка: Бойко, Росен, Цецо и другите".

ГЕРБ е като ранното СДС, има всякакви - и леви, и центристи, и десни. И затова бием 11-и път. И ще ги бием до края на света, както се казва, добави Тодоров.

В интервюто си пред БНТ той направи и следния странен коментар:

"Когато Крум Зарков каза, че там щял да мъчи нечий дядо с приятели от ДС, аз се сетих, че най-големите главорези в Камбоджа навремето - Пол Пот, Йенг Сари и другите, са възпитаници на Сорбоната. Не правя връзка с Крум Зарков, макар че и той е завършил и е виден франкофон. Вижте каква е връзката - ами, човек може да е завършил Сорбоната и пак да избие два милиона камбоджанци, както направиха възпитаниците на Сорбоната. Това искам да кажа."

  Най-важното
  Всички новини
  Най-четени Най-нови
  За писането на коментар е необходима регистрация.
  Моля, регистрирайте се от TУК!
  Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

  17158

  19

  aviatora

  27.05 2017 в 17:28

  Ти защо си мислиш, че си някакъв фактор бе, продажник!!! ПОРЕДНАТА КУРВА НА БОЙКО!!!

  10564

  17

  ultra-73

  27.05 2017 в 15:15

  # 14 ++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!

  11962

  16

  Мюнхен

  27.05 2017 в 11:47

  Не е въпросът само в това какво е писал този заарски "интелектуалец",но и стилът му.Т.нар."книга" е един пасквил,булевардно четиво,даже по-долу от булевардно четиво,даже не струва и като амбалажна хартия,защото цапа.Ако този човечец беше интелигентен,културен и задълбочен анализатор,щеше да напише някакво изследване,а той се занимава с клюки,одумване на тоя и ония,празни приказки и говорене на "ангро".положителното в тази история е,че са му намерили работа и то "народен представител"-бре,бре,бре,бре...-иначе какво щеше да прави-трябваше да се връща на село.

  63994

  15

  Red or Dead

  27.05 2017 в 10:42

  Ето какво откри Мистър Алис Купър в дома на....'педер@еЛенко'....
  Портретът е закачен на видно място до....ЕДИНСТВЕНИЯ прозорец в землянката на 'кухоЛеЙков'....хихихииии....https://goo.gl/rsNGUh

  29217

  13

  Лопе де Вега

  27.05 2017 в 07:12

  Имам какво да кажа, но няма, защото Йончев ми изтри коментар заради един гъз точно по тази тема и сега ще ми изтрие и този. Не знам кво му стана на Йончев. Досега пак проявяваше неква търпимост към дребни простотии, когато са във връзка с темата,а сега...

  Поздрав!

  23293

  12

  Стефан

  27.05 2017 в 02:02

  Не знам. Но аз също бих затрил коментарите на човек, който използва думата "изкоментирам", вместо "казах".
   
  X

  За политиката