Перата написа писмо до медиите

OFFNews 06 юли 2018 в 17:52 9330 2

Петър Низамов – Перата изпрати писмо до медиите, в което разказва своята версия за стрелбата срещу него  миналата седмица. 

Опитаха се да ме убият, а не да ме сплашат. Имам 8 куршума, преминали през тялото ми, а изстреляните са над 20, пише Низамов.

В писмото си той изрично е посочил: "Моля да публикувате моят отговор без поправки".

Затова и публикуваме писмото на Низамов в пълния му вид и без редакторска и коректорска намеса:

"Относно разследването по опита да бъда убит миналата седмица:

Опитаха се да ме убият, а не да ме сплашат . Имам 8 куршума преминали през тялото ми, а изстреляните са над 20. Гониха ме около 30-40 метра и стреляха двама човека по мен. Има забити куршуми по дърветата на височината на главата ми и в колите, паркирани пред блока. Единственото , което ме спаси беше, че докато ме гониха стигнаха до улица, където имаше патрулен автомобил на полицията , който проверяваше една кола и явно като са го видели ( на 2 метра от тях) са се уплашили и избягаха. Това ме спаси само. Случайността. Иначе полицаите не реагираха. Уплашиха се и останаха в патрулката .

Нямам никакви врагове, с никой не съм се карал, на никой не дължа пари и никой не ми дължи на мен пари. За мен няма абсолютно никакво съмнение , че поръчката е от правителството.

Моля да не бъда наричан като "ловецът на мигранти", защото това е ммного малка част от дейността ми.

Председателствам две неправителствени организации . Първата е "Български юридически комитет-защита на гражданите с правни средства" , която тази година след спечелването на няколко дела за връщането на трите деца на Даниела Колева от Сливен, на която и бяха отнели децата поради бедност. Случаят беше много нашумял, но моето име беше забранено да се споменава в добра светлина и във връзка с този случай в медиите. След спечелването на делата за връщането на децата на майката от Сливен, спечелихме с адв. Петър Николов най-високият приз за юристи , а именно наградата "Юрист на годината" за 2018г. на списание "Правен Свят".

"Адвокат Петър Николов от основаният от Петър Низамов „Български юридически комитет- защита на гражданите с правни средства" стана носител на наградата „Юрист на годината". Едно от делата, спечелени от Николов, е това, след което трите деца на бедна майка от Сливен са върнати в семейството. Става дума за случая на 26-годишната Даниела Колева, чиито две деца са отнети и настанени в приемни семейства, тъй като от социалните служби решават, че тя не може да се грижи за тях. Битката в съда продължава две години. С помощта на адвокат Петър Николов, младата жена успява да спечели делото на две съдебни инстанции. В интервю за предаването „Нещо повече" той разказа повече за случая:

„Човешката история ме накара да поема това дело. Много хора се свързаха с мен с молбата да поема този случай. Аз първоначално отказах, защото нямах контакт със самата жена, но един от моите приятели – Петър Низамов-Перата, лично пое ангажимента да подпомогне Даниела Колева и материално, и морално и ме свърза с нея. Тя се съгласи аз да я представлявам и така започна всичко. Близо година и половина продължи нашата комуникация".

Другата организация се нарича "Свободна Европа" и е част от обединението на патриотичните организации в Европа - "Европейски щит", като съм съпредседател в двете организации с право на глас в общата европейска организация. 

Оглавих общо-европейска организация, която ще координира почти всички родолюбиви и анти-емигрантски движения в България,Чехия, Швеция, Словакия, Полша, Германия и някои от Русия.

Това стана през месец март 2018г. след проведени срещи в Прага, Берлин и Стокхолм.

Международно сдружение «Свободна Европа» обединява родолюбците в Европа срещу мигранти, изнасилвания и отнемане на деца от родителите.

На тези срещи се взе решение за обединение по два пункта.

1.Против ислямизацията и миграцията.

2. Против геноцидът над семействата упражняван от местните социални служби,които отнемат децата на родители без особена причина. Дори има доказани връзки между служители на такива служби и педофили. За много хора това е нищо повече от търговия с плът на деца.

За целта всички публикации на организациите ще бъдат превеждани и разпространявани в цяла Европа на всички езици.

Ще бъдат осъществявани и общи протести във всички държави на една дата в един час.

Първото общо мероприятие на организацията бе на 5 май в Стокхолм, Малмьо и Гьотеборг. Второто в Прага на 22-24 Юни - двудневен протест, на който присъствах и аз и всички организации в "Европейски щит" , Следващото е на 28 Юли пак в Прага и през Август в Берлин на "Вашингтонплатз".

Относно изявлението на МВР, че работят по опита да бъда убит преди седмицфа ще се обърна към тях риторично :

Работите ли? Не ! Оставили сте ги да избягат. Вечерта е забелязан автомобил да се изнася с мръсна газ от мястото на стрелбата.

Подчинените на Мосю Калоянов (Папагалът от снимката) са подгонили убийците и са подали звуков и светлинен сигнал като е започнало дори преследване .

Има свидетели на това.

Кой и защо е наредил на патрулния автомобил да прекрати гонитбата и защо не се говори нищо по тези факти. Това ще стане обществено достояние.

Отговорът е прост, но трябва да си интелигентен за целта и той е еднозначен. защото правителството и полицията стоят зад това покушение.

Бургас и ж.к. "Изгрев" за пълни с камери. Ако искат да им повярваме да отговорят на въпросите :

1. Кой подаде сигнал на гонещият ги патрулен автомобил да прекрати преследването след автомобилът на убийците след като е бил прихванат и подгонен "на буркани".(Подчертавам, че това е различен екипаж и патрул от този, който беше на 5 метра от стрелбата и с който бях закаран до болницата).

2. Къде са записите от камерите на казиното до бл. 42 , хранителния магазин, магазинът на "Теленор" и банка ОББ , които със сигурност са записали убийците при изнасянето им.

3. Къде са автентичните докладни записки и рапорти на полицейските служители в района на ж.к. "Изгрев". Служитъелите на 5-то РУП, "Жандармерия" и СПС.

4. Къде са записите от Околовръстния път в посока Слънчев бряг, както и тези на кръговото на излизане в посока Варна, както и тези в посока "ОМВ" на кръговото движение в посока София.

Тъй като нищо от това не е направено и тъй като вместо да разследват убийците се опитаха да ми подхвърлят пистолет в колата, направиха 2 незаконни обиска в дома ми въпреки изричната забрана дадена от съда преди това, и поради факта, че единственото, което правят е да викат и да заплашват приятелите ми, които идваха при мен в болницата. И най-вече поради завидният им интерес и солидни печалби от трафика на мигранти, който се контролира пряко и непосредствено от полицията. И най-вече за това, че разкрих как техния благодетел и господар Бойко Борисов е лежал 8 месеца в Чешки затвор заедно с Иво Карамански...

Именно за това съм напълно убеден , че поръчката или е дадена , или е съгласувана и одобрена от Правителството на ГЕРБ и в частност Бойка Борисова. И след това е изпълнена от полицаи, а сега техните колеги умишлено прикриват и омаловажават случая."

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Русия търси разкол в българската църква, за да бъде избран проруски патриарх