Ексклузивно Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог в студиото на OFFNews (видео)

Диверсия и Applause или какво се случи на сцената днес

Борис Гаганелов 15 януари 2014 в 18:26 5586 1

Бисер Миланов - Петното (вдясно)
Бисер Миланов - Петното (вдясно)

Днес под аплодисментите на група развълнувани протестиращи бе арестуван Бисер Миланов – Петното. Един необразован и подведен човечец смачкан и изплют от системата. Показният арест на Миланов, на „пъпа“ на Коня е само и единствено с цел диверсия и утоляване на жаждата на хората за справедливост – била тя истинска или илюзорна и лъжлива.
Диверсия от факта, че Народното Събрание и така наречените „народни“ представители в него са опасани от полиция, докато Сергей Станишев, заел парламентарната лее лъжи, най-голямата от които – „Върнахме България на гражданите“ . Нормално мислещ човек би се зачудил – кои са тези „граждани“ и как аз мога да стана „гражданин“, че да си взема обяд в центъра без да ми се налага да минавам през полицейски кордони.
Диверсия от факта, че тихомълком бе приет нов, изключително спорен и опасен за демокрацията Наказателен кодекс – тихомълком, подобно на поправката Пеевски – ако мине номерът. А защо да не мине? От няколко месеца кампанията за срутване на имиджа на всеки, който посмее да се изкаже против „легитимното“ правителство.
Диверсия от факта, че Волен Сидеров и неговата секта/партия гласуваха каквото им беше спуснато. Тихо, безропотно и мълчаливо. Нямаше викове, нямаше драма, отсъстваха всякакви изблици на емоция. Е изглежда Народното Събрание не е място за защита на национални интереси. В Куба, Брюксел и на самолети на България Ер е по-лесно.
Диверсия от факта, че заместник-председателят на Народното Събрание и депутат от ДПС, Христо Бисеров, е замесен в огромен корупционен скандал, който обаче потъна в тинята на обществената сцена.
И така Бисер Миланов (не разбирайте грешно – един истински неприятен и прост човечец) ще опере пешкира за греховете на цялата управляваща тройна коалиция. Все пак първоначално винаги се започва от „неприятните“ и „различните“. Първо ще е Петното – ще ръкопляскаме, после ще са по-яките момчета – „Ултраси!“ ще викне някой – ще ръкопляскаме, следват брадатите и дългокосите момчета – „Хипита!“, а накрая няма нито един ръкопляскащ, докато еничари....пардон! лапсус! Полицаите просто си вършат служебните задължения. Важното е арестът да е показен и да създаде прецедент. Следващият вече ще е по позната схема.
Това е резултатът на душевната промяна у нашите управляващи – шест и повече месеца „катарзис“ и държавна пропаганда, а след това – давай по старо му.
Хляб и зрелище. Гледайте Волен, а когато Волен спре да е интересен – гледайте Петното.
В никакъв случай не обръщайте внимание на гласуваните зад завесата закони. Те не ни интересуват, просто ще унищожат имерсията на този „брилянтен“ спектакъл. Хляб и показни арести на прости бушони.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews