Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Простреляха Петър Низамов - Перата в Бургас

OFFNews 27 юни 2018 в 08:08 11923 2

Петър Низамов – Перата е бил прострелян снощи в Бургас в ж.к. "Изгрев", пред блок 41. Перата е улучен в краката, няма опасност за живота му.

Стрелбата е станала към 22:10 ч., по показанията на станалия известен с т. нар. "граждански арести" на мигранти по границата, информира Областната дирекция на МВР в града.

Патрулиращи наблизо полицаи чули гърмежи и викове за помощ. На място открили 32-годишен прострелян мъж и го откарали в спешното отделение на бургаската болница, където е бил опериран по спешност. Той е с две огнестрелни рани в краката. Пред служителите на реда Перата казал, че трима души изскочили от храстите, докато вървял към блок, и стреляли в него.

Районът бе отцепен, пристигнаха екипи на пожарната, криминалисти, два полицейски патрула, пише "Бургас инфо". На мястото са намерени 4 гилзи. Търсят се свидетели.

Перата бе оправдан по обвинението, че "арестувал", като връзвал със свински опашки, афганистанци по границата край Малко Търново през април 2016 г. Той обаче е обвиняем и за нападение над оператор на bTV по време на протестите в Асеновград. Той и още един арестуван тогава са обвинени в хулигански действия, извършени с особена дързост и цинизъм.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

2

Hissarion

27.06 2018 в 11:09

Сигурно са били ислямисти от ИДИЛ, уплашени от народнопатриотичната му дейност. НСО да назначи охрана на Динко веднага!

12014

1

Станчев

27.06 2018 в 09:33

https://www.dunavmost.com/novini/petar-nizamov-boiko-borisov-e-lezhal-8-mesetsa-v-zatvora
 
X

Да помогнем на украинските деца!