Белите не могат да раждат!

10 януари 2013 в 03:00 21709 79

Мартин Карбовски
Мартин Карбовски

Мартин Карбовски,

Lentata.com

Шумът покрай Жерар Депардийо и Бриджит Бардо е като капките на чешмата, от които никой не чува цунамито. Един учен, историкът професор Митев, изговори цунамито онзи ден, никой не му обърна внимание. Той каза просто: „България има проблем на проблемите. Ние се топим като държава, изчезваме като нация с всеки изминал ден”. От 1945 година ние не сме имали такава ниска раждаемост, колкото през миналата година. А 1945 година беше военна година. Десет процента – това е спадът, разликата между 2011 и 2012-та. Медиите пишат самодоволно – „рекорд!“.

Успокояваме се сякаш, че и други нации изчезват. Успокояваме се с идеята, че просто вече белите не могат да раждат. И така или иначе бъдещето на човешката кожа е кафяво. От друга страна обаче светът ражда на поразия – през 2050-та на планетата ще живеят само 9 милиарда души. От тях българите ще са 4 милиона – 3 милиона пенсионери и един милион цигани. Аз ще бъда един от тях, ако нямам късмет... От пенсионерите, де да бях от циганите. Ние напоследък сме нация, която с поведението си твърди, че нямаме нужда от държава. И територия. 

Бяха споменати демографски цифри за всичките ни съседи. Никой обаче не спомена Турция. На нейния фон ние просто трябва да се предадем. Генетично предателство. Да вдигнем ръце и да плачем. Вместо това – пием и отъпяваме. Няма нужда от статистика, за да се разбере че интелигентността на населението намалява. Намаляла е в последните десет години. Ще намалява още. За какво ни е интелигентност? Ние си отиваме. Щеше да е прекрасно, ако се раждахме по много и все по-тъпи. А ние умираме по много и – все по-тъпи.

Учените дефинираха и другия проблем, по който никой не говори - за да не го помислят за расист. У нас има хора, казват учените, които ... „превърнаха раждането в професия – създава се биологична маса, която не продължава интелектуалното си развитие”. Дори и това не променя картинката – българите не щат децата си. Рекорди в абортите. Рекордна емиграция. Рекордно много семейства с по едно дете. Рекордно много двойки живеещи без брак. А Господ гледал отгоре тих и невъзмутим. Попове и вещици твърдят – нацията, на която така много й харесваше комунизма и безбожието, просто ще изчезне. Така е наказана, така ще стане.

Положителните новини – към 90 хиляди македонци взели български паспорти. Аз не съм срещнал нито един. Всички заминаха. Другата положителна новина – Бриджит Бардо щяла да стане българка. Защото искали да й приспят слоновете. Това е разказан тъп виц на фона на срутващите се български небеса. За какво ви е Бриджит Бардо? Тя ли ще дойде да ражда, да позамести българската майка юнашка по член 64-ти?! За всичко са виновни жените. И мъжете. Девизът днес е – едно дете и много, ама много бяла и черна техника.

Някой трябва да го каже, въпреки че не е модерна страна, България има най-големия проблем от държавите на планетата. Милата ни България прилича на остаряваща туземка, заразена с едрата шарка на новия свят. И точно така се държи – сякаш нищо не разбира и сякаш е прокълната. У нас белите не могат да раждат. Ще кажете, че нявсякъде е така. Но у нас най-много белите не могат да раждат. Трайно, упорито и непрестаннно прирастът ни намалява – по-малко от 62 хиляди бебета се родиха миналата 2012-та година. По-малко от един стадион, по-малко от феновете на Азис във Фейсбук, по-малко от тоновете ракия, които се пият наоколо. А безплодната майка България кълчи кълки и щрака с пръсти. Така ще я запомнят на последното българско гробище, след само 100 години.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!