Роджър изобщо не попита дали да пусне видеото. Тагнал ме, отворих... О, не, не и това!

OFFNews 25 януари 2017 в 13:21 11738 0

Откакто Григор Димитров, Роджър Федерер и Томи Хаас проявиха певческите си "таланти", репортери не спират да питат и да се шегуват с изпълнението на новата "момчешка банда" от тенисисти, родила се по време на тазгодишното Открито първенство на Австралия.

На 21 януари Федерер публикува видеото в Туитър, на което тримата се опитват да изпеят "How to Say I’m Sorry" с помощта на телефони, от който гледат текста. Федерер гръмко обяви в Туитър, че тримата са нова момчешка банда, а феновете не спират да се забавляват.

Днешният мач на Григор Димитров даде  нов повод да се повдигне темата.

"Не мога да пропусна да те попитам нещо, което беше споделено от твоя приятел Роджър Федерер чрез социалните медии по-рано тази седмица. Вие пеете в хотелска стая. Пеенето може би не е толкова красиво, колкото беше тенисът, който игра днес. Роджър поиска ли разрешение да сподели това с всичките си фенове и с твоите фенове?", не се стърпя да попита интервюиращият след края на днешния мач на Григор Димитров срещу Давид Гофен.

"Изобщо не е искал разрешение - отговори Григор, още недочакал края на въпроса. - Лежах си в леглото, гледах телевизия и получих съобщение, че Роджър Федерер току-що е публикувал нещо. Казах си: "О, не, не. Моля те, не казвай, че е това". Бях тагнат, отворих... "Страхотно! Благодаря ти, човече!"

Но ние се забавлявахме, надявам се, че и вие също сте се забавлявали. Ще поработим върху това, обеща Димитров.

Ето и самото видео:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови