Варненецът Драгомир Драганов свири Лудогорец - ЦСКА

OFFNews 02 ноември 2017 в 15:51 1809 0

Варненският рефер Драгомир Драганов ще ръководи сблъсъка Лудогорец - ЦСКА от 15-ия кръг на Първа лига в неделя от 18 часа в Разград.

Негови асистенти ще бъдат Диян Вълков и Мартин Маргаритов, а зад вратите ще бъдат Георги Кабаков и Станислав Тодоров. Срещата Левски - Локо (Пловдив) в събота пък е поверена на Николай Колев.

ЦСКА и Лудогорец ще играят още веднъж до края на годината, но в 1/4-финалите за Купата на България, като в този мач "червените" са домакини на "Българска армия".

Междувременно стана ясно, че тимът от американската МЛС Далас е харесал резервата на ЦСКА Кевин Меркадол но няма да го привлича през зимата. Американците бяха дошли за Фернандо Каранга, но високите финансови условия на бразилеца са ги отказали.

"Меркадо много рядко бележи голове, но разполага с отлична скорост и умее да гардира топката. Той би паснал в схемата на Далас. Клубът обмисля да го привлече под наем. Кулма има добър шут, но не е много бърз, а и не е типично крило. Той би бил полезен зад нападателя, но Далас не се нуждае от такъв футболист.

Каранга пък изглежда невъзможен за привличане. Далас няма как да си позволи трансферната сума, а вероятно и заплатата на голаджията", пише приближеното до отбора издание  thefutballtimes.соm, цитиран от Топспорт.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови