ЦСКА с драматична победа над Славия, Мауридес отново герой за "червените"

OFFNews 12 август 2018 в 23:39 1844 0

ЦСКА победи драматично Славия с 2:1 в двубой от 4-ия кръг на Първа лига, игран на стадион "Българска армия". Така "червените" продължават да бъдат единствени в елита с пълен актив от точки - 12.

Това автоматично ги прави едноличен лидер в класирането. Мауридес се превърна в големия герой за "армейците", след като вкара в продължението на първото полувреме и в 90-ата минута.

И двете му попадения за тима бяха след прекрасни центрирания на Кирил Десподов. За гостите точен бе Карабельов в 66-ата минута. С двата си гола Мауридес вече има 8 попадения за "червените".

Следващата среща за ЦСКА е реваншът от Лига Европа срещу ФК Копенхаген, който е идният четвъртък от 19:30 часа. Славия пък приема Дунав Русе в мач от Първа лига ден по-късно от 18:30 часа.

По-рано днес Лудогорец стигна до трудна победа над Витоша Бистрица с 2:0 и прекъсна серията си от два двубоя без победа в първенството. 

Треньорът на "орлите" Пауло Аутуори заложи на голяма част от резервите си заради предстоящия реванш със Зрински Мостар от Лига Европа. Головете в Бистрица бяха дело на Върджил Мисиджан (65) и Клаудиу Кешеру (75).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Подкастът на OFFNews