Разсмяха шеф на "Армията" с въпрос за контрола с ЦСКА 1948

OFFNews 08 ноември 2017 в 09:02 1784 0

Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев искрено се развесели от въпрос на колегите от Топспорт дали е възможна контрола с третодивизионния клуб, ползващ същата абревиатира и претендиращ за наследник на фалиралото дружество.

Като място на провеждане се посочва стадион "Българска армия", за който аматьорите също претендират, а идеята е така да се преброят феновете.

"Не е в приоритетите на ЦСКА да организира контроли с аматьорски отбори. Също така не съм убеден, че от третодивизионния отбор, който по незнайно какви причини ползва абревиатурата ЦСКА, ще се съгласят да дойдат на "Армията", казва Георгиев.

По думите му няма проблем парите за спечеления търг за емблемата на фалиралото дружество да бъдат платени още днес, но причините това да не е направено трябва да се търсят при синдик Дора Милева. Георгиев припомня, че има проблем с един от имотите и в момента се води дело.

"Нещата не зависят от няс. Пак се прехвърля проблема от болната на здравата глава. Чакаме да приключат всички административни процедури, за да платим и феновете и кредиторите да са спокойни", казва още Георгиев.

Относно това, ако ЦСКА спечели титлата през този сезон, тя под какъв номер ще бъде записана - 32-а, 5-а или 1-а, той е категоричен, че за него ще е 32-а.

"Както и за феновете. Останалите да броят както си искат", завършва Георгиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови