Милан заприлича на разпасана команда

OFFNews 07 май 2019 в 10:18 1482 0

Италианският гранд Милан се намира в тежка ситуация не само с резултатите, но и с дисциплината в отбора.

Това си пролича в снощния мач с Болоня от 35-ия кръг, когато 24-годишният френски полузащитник Тиемуе Бакайоко публично унижи треньора Дженаро Гатузо. Французинът беше оставен на резервната скамейка като наказание за едночасовото му закъснение за тренировка в миналата сряда.

На негово място на терена от първата минута излезе Лукас Билия, който обаче се контузи в средата на първото полувреме. Гатузо каза на Бакайоко да се подготви да влезе, но в отговор чу нецензурен израз. В крайна сметка той така и не влезе в игра, а след мача Гатузо заяви, че ще си поговори с Бакайоко, но със съвсем друг тон.

С поведението си в последната седмица футболистът, който играе под наем в Милан, намали до минимум шансовете да бъде активирана клаузата за откупуването му срещу 35 милиона евро и по всяка вероятност от лондонския клуб ще му търсят друг вариант за преотстъпване.

Иначе Милан спечели с 2:1 и събра 59 точки, като върви пети в класирането и е на 3 от заветното четвърто място, което дава право на участие в Шампионската лига.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови