Кун Теменужков се сбогува с Барса с трогателно писмо

OFFNews 22 юни 2017 в 15:15 3996 0

Българинът Кун Теменужков Михайлов напусна школата на Барселона. Това разкри самият той в профила си в социалната мрежа Фейсбук.

"10 години футбол и 3 страхотни сезона в най-добрия отбор в света. Мога само да благодаря на всички играчи и треньори на Барселона за всичко научено на и извън терена.

Преживяването ми в най-добрата школа в света се получи благодарение на много хора, които ми помогнаха да покажа най-добрите си качества като футболист. Нямам никакви съмнения, че ще постигна мечтата си, щом се стремя упорито към нея.

Зная, че съм талант на световния футбол, мога да пътувам до страната си и да играя за националния отбор", написа младият талант.

Все още не е ясно къде ще продължи кариерата 17-годишният футболист. Немалко каталунски журналисти изразяват съжаление за решението на Кун, тъй като се очакваше той да води атака на Juvenil A през новия сезон.

Нападателят роден на 1 февруари 2000 г. в София, пето дете в семейството. Година и половина след раждането му, фамилия Михайлови емигрират в Испания, където талантът изкарва тридневни проби в школата на каталунците и става част от кадетите на Барселона Б.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови