Двоен неуспех за Лудогорец в последния ден на трансферния прозорец

OFFNews 01 март 2019 в 09:33 1596 1

Последния ден на трансферния прозорец у нас бе разочароващ за Лудогорец. Разградчани на два пъти се сблъскали с неуспеха в опитите си да привлекат нови играчи, информира "Тема Спорт".

"Орлите" се надяваха да уредят голмайстора на израелския шампионат Мавис Чибота още сега. На 19 февруари от българския шампион обявиха, че са договорили нападателя на Бней Йехуда, но той чак за лятото. Все пак Лудогорец са изявили желание да го вземат още сега, но Чибота ще остане в Израел.

Лидерът в Първа Лига е опитал да привлече и краен защитник в лицето на Ели Даса от Макаби Тел Авив. Израелският клуб обаче не искал да се раздели с бранителя си и преговорите пропаднали.

Търсенето на бек се наложи, след като Натанаел отказва да преподпише своя контракт. Ако сделката с Ели Даса се бе реализирала, Лудогорец е щял да преотстъпи един от централните си защитници в отбор от Първа лига. Запознати твърдят, че  това е Георги Терзиев, а вариантът за него е бил Ботев Пловдив.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12021

1

bls

01.03 2019 в 10:27

ОФФ-а, тия неща са ясни отдавна. Ели Даса ако бъде привлечен ще е като свободен агент. А за Чибота отдавна е посочено, че ще дойде през лятото.