Ким Кардашиян и Кание Уест приветстваха третото си дете

OFFNews 18 януари 2018 в 11:36 30484 0

Снимка Instagram

Ким Кардашиан Уест и съпругът й Кани Уест посрещнаха третото си дете – момиченце.

Ким сподели тази новина на уебсайта си и се похвали в социалните мрежи, че вече е #momofthree (мама на трима).

„Изключително благодарни сме на нашата сурогатна майка, който сбъдна мечтите ни и ни помогна да се сдобием с най-големия подарък, който можем да поискаме. Искаме да благодарим и на нашите прекрасни лекари и медицински сестри за тяхната специална грижа“, написа Kardashian West.

#momofthree

Публикация, споделена от Kim Kardashian West (@kimkardashian) на

Бебето има по-голям брат и сестра - Норт и Сейнт. Все още не е обявено името на най-новия член на семейството.

След известно време мълчание относно слуховете за трето дете, през септември Ким потвърди новината в клип от сезон 14 на риалити шоуто Keep Up With The Kardashian, в което участва заедно с цялото си семейство.

Причината Кардашиян и Уест да използват сурогатна майка е, че при последната бременност на риалити звездата тя беше диагностицирана с прееклампсия - усложнение, характеризиращо се с високо кръвно налягане. И при двете бременности тя имаше плацента акрета, която се случва, когато плацентата се прикрепи твърде дълбоко в стената на матката.

Но това не е единствената новина за появята на бебе в клана Кардашиан–Дженър. Наскоро сестрата на Ким – Клои - потвърди, че чака дете, а за най-малката от всички сестри – Кайли Дженър, се носят непрестанни слухове, че е бременна и ще има момиче, но никой не е потвърдил официално.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови