Quantcast

Шведската полиция криела над година атаки на бежанци над жени

OFFNews Последна промяна на 12 януари 2016 в 11:50 5213 9

Полицията в Стокхолм е прикривала повече от година сексуални нападения над млади жени от мигранти по време на музикален фестивал в шведската столица.

Група бежанци са малтретирали момичета на фестивала "We Are Stockholm" през 2014 г., който се посещава от стотици хиляди.

Информацията за прикриването на престъпленията излиза от шведски вестник, който разполага с полицейски доклади, цитиран от британския "Гардиън".

Шведският премиер оприличи на предателство бездействията на полицията, както и че престъпленията не са били оповестени публично.

Новината за прикриването на подобен вид престъпления идва след новогодишните сексуални атаки от бежанци в Кьолн и редица други големи европейски градове.

На връх Нова година бежанци са нападнали жени и в шведския град Малмьо.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.01 2016 в 00:33

Глобализмът е исторически обослувен факт и резултат на национални и регионални взаимозависимости. Но той не бива да означава подмяна на население, макар че точно това е станало с Великото преселение на народите и с Великите географски открития. Ако някой си е мислил, че историята е замрял процес, значи много се лъже.

Но това, което правят в Европа е необяснимо. Не съществува нито един аргумент за толериране на мюсюлманите. Изградили са химерни представи и сега се чудят на разминаването с реалността.

12.01 2016 в 21:16

Фюрерът не е бил "селянин". Произхожда от средно градско буржоазно семейство на трудещи се. Човек от народа. В скандинавските страни (и не само там де) навремето някои дори са го приемали и като "Спасител на Европа".

За съжаление от Близкия Изток и Африка нахлуват пълчища мургави и черни варвари, решени на УНИЩОЖАТ ЕВРОПЕЙСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ. Някой ден на Брейвик може и да му издигнат паметник, ако тая цивилизация изобщо оцелее, което е вече съмнително. МУЛТИКУЛТУРАСТИТЕ настъпват заедно с ВРАГОВЕТЕ НА ЕВРОПА.

Изобщо европейската цивилизация е НОРДИЧЕСКА, именно на Север според някои са корените на ЧИСТАТА АРИЙСКА РАСА. Високи, стройни, руси, със сини очи. Това е антропологичния символ на ЦИВИЛИЗАЦИЯТА:

https://www.youtube.com/watch?v=znQQ0Vuaqao

12.01 2016 в 17:24

Абе ще разберете че онзи австрийски селянин със смешния мустак съвсем не е бил толкова лош.....

Да живее Фюрера!

12.01 2016 в 15:56

На всеки нормален човек му се иска това да е лош сън и всичко това да свърши съвсем скоро. Но това не може да стане без нашето участие.

Трябва да се съпротивляваме на всички фронтове - в медиите в институциите, и ако се наложи, с оръжие. Ислямът в момента е новият нацизъм, претвореният сталинизъм и съюзник на левите правителства в цивилизования свят.

Ислямът няма да се спре. Ние трябва да го спрем.
Коранът нарежда на правоверните да ни избиват, изнасилват и подчиняват, докато наложат световно господство на сатанинската си ислямска идеология. Всеки от нас трябва да разбере, че трябва да действаме, да бъде активни граждани.

Ето какво ни казва бивш терорист от Хамас, който сега е християнин. https://www.youtube.com/watch?v=flwt4QkjBkA

12.01 2016 в 14:09

За хората, които четат алтернативни медии, тези разкрития не са новина, а просто поредното доказателство за гнилата псевдо-демокрация.
Глобалистите искаха да превърнат света в едно глобално село населено със зомбирани консуматори, обаче не отчетоха факта, че новите технологии не оставят истината скрита покрита, въпреки огромните усилия в тази насока на официалните световни медии и политическата върхушка, която надмина тоталитаризма от соца и го сложи в малкия си джоб.

12.01 2016 в 14:02

Трябва да се защитаваме от исляма и от политиците си.

Ето какво правят орките с европейските жени от години,с мълчаливото сътрудничество на политиците и медиите. Този случай е от Нова Година в Кьолн: https://www.youtube.com/watch?v=KKu6Y7FtgF4

12.01 2016 в 13:58

Демокрация и равни права нали ? Да ви пи*ая на политиката ......

12.01 2016 в 13:57

Много правилно са постъпили-толерастите от отворено общество и хелзинкския комитет са се посрали и подмокрили от кеф ,при тая новина-ниво на евроатлантизъм достигнато от Швеция-върховно!!!!!

12.01 2016 в 13:24

Бате Брейвик ви казваше, ама вие... Сега яжте.