Световният шампион на 1500 м Християн Стоянов се готви за победа

Herbalife Nutrition се грижи за хранителните нужди на българския параатлет

OFFNews 20 август 2021 в 10:08 3601 0

София, 20 август – След триумфа на атлетите ни в началото на август, в края на месеца отново отправяме поглед към златото - този път благодарение на забележителните и вдъхновяващи способности и упорита работа на нашите параатлети. Сред тях се откроява бегачът Християн Стоянов, който броени дни след 23-ия си рожден ден ще се състезава за втори път на пистата на 1500 м. Той завърши на 7-мо място през 2016 г., но впоследствие стана европейски шампион през 2018 г., а година по-късно взе за България златото от световното първенство в Дубай.

Изключителното му представяне през последните няколко години, мотивацията и последователността му в това да преодолява трудностите по пътя към върха, както и стремежът му да поддържа здравословен режим на хранене и начин на живот, са сред причините той да бъде поканен да се присъедини към група от над 150 популярни световни спортисти, подкрепяни от Herbalife Nutrition.

„Подобно на всички българи, аз съм изключително горд от това, което нашите атлети постигнаха тази година. Отдавна не сме имали толкова високи отличия и затова моята и отговорността на останалите колеги параатлети е още по-голяма. Положихме максимални усилия по време на подготовката и сега ще дадем всичко от себе си, за да постигнем възможно най-високите резултати. За мен рецептата да станеш шампион е от няколко ключови съставки - да бъдеш подкрепян безусловно от близките и треньорския си екип, да работиш усилено, за да преодолееш собствените си граници, да направиш необходимите жертви, да бъдеш усърден в тренировъчния процес и, разбира се, да се грижиш за себе си отвъд пистата. За мен последното означава да водя здравословен начин на живот, като особено важно е балансираното хранене. Именно затова с радост приех предложението да стана един от посланиците на Herbalife Nutrition. Вече няколко години техните хранителни продукти са част от режима ми и мога да потвърдя колко добре се отразяват на тонуса и формата ми“, казва Християн и добавя, че „през последните месеци, поради връщането на пистата и сериозната подготовка за състезанията този сезон, имах привилегията да използвам и първият продукт на българския пазар от спорната серияH24“.

Сред голямото разнообразие от продукти, които Herbalife Nutrition ще предоставя на изключително успешния спортист, е популярният въглехидратно-електролитен разтвор CR7 Drive. Той е съвременен спортен продукт, без никакви изкуствени подсладители, лек на вкус и по формула, осигуряващ три ключови компонента за добро представяне: подобрена хидратация, витамин В12, който допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Продуктът е разработен заедно с футболната звезда Кристиано Роналдо, и допринася за поддържането на издръжливостта при продължително физическо натоварване, както и увеличава усвояването на вода по време на тренировка.

С това партньорство Християн се присъединява към група от повече от 150 спортисти и отбори от цял свят, които Herbalife Nutrition с гордост спонсорира. Някои от най -вълнуващите световни спортисти и отбори са посланици на марката Herbalife Nutrition. Много от тях се доверяват на марката и продуктите на Herbalife Nutrition за поддържане на добрата си форма и консумират продуктите преди, по време и след тренировки и състезания като част от хранителните си режими.

--------

Herbalife Nutrition (NYSE: HLF) е глобална компания, която променя живота на хората благодарение на хранителни продукти и бизнес възможност за своите независими дистрибутори от 1980 г. Компанията предлага висококачествени, подкрепени от науката продукти, продавани в над 90 държави от дистрибутори, които осигуряват индивидуален коучинг и подкрепяща общност, която вдъхновява приемането на по-здравословен и по-активен начин на живот. Чрез глобалната кампания на компанията за изкореняване на глада, Herbalife Nutrition се ангажира да допринесе за здравословното хранене и образование на общностите по целия свят.

За повече информация, моля, посетете: IAmHerbalifeNutrition.com.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови