Уволненият от Кауфланд доведе свидетели, които са го гонили от заключени входове

OFFNews Последна промяна на 13 септември 2016 в 18:10 14402 3

По делото срещу Кауфланд се появиха свидетели, които твърдят, че не са искали да пуснат уволнения служител на голямата хранителна верига да влиза във входовете им.

Както OFFNews писа голямата хранителна верига е давала на шефовете на разпространението си наръчник, според който те трябвало да влизат във входовете, за да броят пощенските кутии и дори да гледат кои входове в София се заключват и кои не.

В същото време се появи и мъж, който каза, че е подал две оплаквания срещу Кауфланд затова, че са му счупили вратичките на пощенските кутии с големите си брошури, на които все още не е получил отговор.

Ето го неговото оплакване:

„Миналата година се свързах с Кауфланд, за да подам оплакване срещу тези брошури във формат А4, които счупиха вратичките на пощенските кутии в нашия вход. Често те са дебели и не се побират и се налага да се използва сила, за да се натъпчат в кутиите. В конкретния случай направих снимки, които никак не са за показване.

За съжаление, не беше отговорено на двете ми писма с входящ номер в системата #KL3623650. Има необходимост от наредба, регламентираща генералния проблем с доставката на непоискана и неадресирана поща.

Необходимо е да разобличим кой е мениджърът, подлагащ клиентите и неклиентите на тормоз, без да носи отговорност за това. Това не е просто агресивна реклама, това е вандализъм в чиста форма!“, пише мъжът в писмо до OFFNews, подписал се като Миро Гечев.

Делото днес

Делото срещу Кауфланд, заведено от бивш негов служител, беше отложено. Водещата по делото съдийка го отлага за 31 октомври с мотиви „неизяснени фактически неща“.

Бившият служител на Кауфланд се защитава сам в съда, той е завел и двама (от стотици по думите му) свидетели, които твърдят в негова защита, че не са го допуснали да влезе в заключените им входове.

От страна на Кауфланд на делото е присъствала юристката на фирмата. Тя твърди, че бившият служител е подписал документ, че е получил наръчника. Той е категоричен, че такава молба не е подписвал. „Има само декларация за междуфирмени правила, в която няма думата „наръчник“, категоричен е засегнатият.

От страна на Кауфланд също има свидетел по делото, който се явява трети началник на уволнения служител.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16374

2

Стринка Минка

13.09 2016 в 22:54

Някое куче доведе ли дето го е гонило?