Кауфланд: Част от задълженията на служителите ни е да правят актуална база данни на домакинствата

OFFNews 13 септември 2016 в 10:57 21123 7

„Кауфланд“ отговори на случая с уволнения служител, който отказал да влиза във входовете на блоковете тайно, за да проучва пощенските кутии.

Както OOFNews писа голямата хранителна верига има такава практика и кара шефовете на разпространението да проучват входовете на блоковете.

Именно в несъгласие с тази практика мъж, работил в „Кауфланд“, е завел дело срещу фирмата, което започва днес, тъй като го е уволнила дисциплинарно заради отказа му да изпълнява това задължение.

Това е наръчникът, с който те задължават уволнения и другите си служители да влизат във входовете и да броят отключени или заключени са те. 

От „Кауфланд“ заявяват пред OFFNews, че са запознати, че срещу тях е заведено дело.

Ето и техните отговори:

"Запознати сме със случая и ни е известно, че срещу „Кауфланд България“ има заведено дело".

И по втората част от казуса:

„Част от задълженията на служителите на „Кауфланд България“ на длъжност „Отговорник район“ е поддържането на актуална база данни за броя домакинства, които проявяват интерес за получаване на нашите седмични брошури.

„Сигурни сме, че нашата седмична брошура се радва на огромен интерес от страна на нашите клиенти. Поради тази причина нашите служители се опитват да я доставят до колкото се може повече домакинства и да ощастливяват нашите клиенти. Имаме изградена собствена мрежа за разпространение, както и контролна система, която следи за ежеседмичната им доставка до необходимия брой домакинства, предварително проучени от хората на длъжност „Отговорник район“. Всичко това се прави с една единствена цел и тя е да се удовлетвори желанието на нашите клиенти и те редовно да получават нашите оферти“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9918

7

Пешо

18.09 2016 в 19:13

Чесън, ти ако твърдиш, че си виждал Дядо Коледа как влиза -- с взлом или без -- трябва да си регистриран в едно ватирано заведение...

12522

6

persuader

13.09 2016 в 18:39

Брао бе OOFNews

9918

4

Пешо

13.09 2016 в 13:58

Как да ти кажа чесън. Ако в немско някой си позволи да влезе във входа в блок без да е поканен, ще му се стъжни, ама няма да обяснявам как.

Самия факт, че има описано как се влиза с взлом в частна собственост, е достатъчен за осъждане.

12517

2

Anne_K

13.09 2016 в 12:02

Аз рекламните им брошури ги ползвам да завивам бурканите като ги връщам на нашите. И тогава ги отварям за първи път :))

17439

1

мнение от IP

13.09 2016 в 11:58

"нашите служители се опитват да я доставят до колкото се може повече домакинства и да ощастливяват нашите клиенти":):). Ми да ги меткат с камък през прозорците.