Борислава Латинова: Не съм излъгала за обиска, няма за какво да се извинявам

ОFFNews 10 ноември 2014 в 09:24 7890 16

Борислава Латинова и баща й

"Работите, които пишат за мен са нелепи. Не съм излъгала за обиска." Това заяви студентката Борислава Латинова в интервю за Нова тв. На 18 октомври Борислава обвини полицайка, че я е обискирала по унизителен начин, като я съблякла на улицата и бръкнала под бельото й.

Полицайката - Нели Върбанова - обаче бе категорична, че подобен "срамен обиск" не е имало, че е проверила само якето на момичето. Полицай Върбанова издържа проверка с полиграф, а от полицията бяха категорични, че видео записи потвърждават думите й.

"Не знам как полицайка се разпитва от полицаи. Според мен въобще не е имало полиграф", коментира Борислава - студентка в Югозападния университет в Благоевград - в интервюто, излъчено днес. Самата тя първоначално обяви, че също ще се подложи на детектор на лъжата, но след това се отказа.

"Когато вие ме поканихте за този детектор не бях добре. Казаха ми и че не съм и длъжна - не аз съм постъпила лошо, че да ми поставя тя условия", каза Борислава.

На повторна покана да се яви Борислава заяви, че й е "все тая", защото щяла да излезе права.

"Не се притеснявам от очна ставка, притеснявам се, че ще я видя, а не за самата очна ставка. Просто не искам да виждам нея. Ще я видя в съда", допълни Борислава.

Тя се усъмни и в изявлението от полицията, че има видео записи.

"Съмнявам се, ако имаше такива камери, щяха веднага да го излъчат. И да има, щяха да покажат на хората истината и тя щеше да е в мой плюс, а не в техен. Седя твърдо зад всяка дума, която съм казала. Тази жена ме пребърка, съблече, бръкна ми в гащите", каза още Борислава.

"Няма за какво да се извинявам. Ако тези работи ще се случват, тя ще трябва да ми се извинява на мен", допълни тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!