Проф. Кантарджиев влиза в журито на 'България търси талант' (видео)

Другото ново попълнение е Николаос Цитиридис

Мая Младенова 16 октомври 2021 в 10:03 8848 2

Снимка bTV

Проф. Тодор Кантарджиев

Проф. Тодор Кантарджиев и Николаос Цитиридис влизат в журито на „България търси талант“ тази пролет по bTV, съобщиха от телевизията.

Професорът епидемиолог е избран заради качествата си на човек със скрит артистичен талант, невероятно чувство за хумор и професионална способност да погледне на нещата с усмивка и в най-тежките моменти. С усет към забавното и смешното, с бърза мисъл и завиден интелект – проф. Кантарджиев ще бъде първи с остроумните отговори и коментари, но и с безпощадни критерии, разкриват от bTV.

“Дойде време да мислим позитивно, дойде време да се откажем от страха и недоверието, дойде време да се забавляваме, но да имаме едно на ум!”, каза професорът преди да влезе в ролята на жури в осмия сезон.

Водещият на късното шоу по bTV – Николаос Цитиридис, ще заеме четвъртия стол пред най-голямата сцена за изява на всевъзможни и неочаквани номера в България. Известен с комедийните си, музикални, литературни и още много други артистични заложби, той влиза със заявката да вдигне градуса на настроението.

Снимка: bTV

„Новото начало винаги ми действа ободряващо, а новият сезон на „България търси талант“ обещава точно това - ново начало и за участниците, и за журито, а и за мен в телевизията. Обещавам на себе си и на всички пред екрана, да не правя компромиси и да търся новия талант на България - до край”, споделя Николаос Цитиридис.

Така съставът на журито в музикалното шоу вече е пълен. Професор Тодор Кантарджиев и Николаос Цитиридис ще са  редом до двете дами – Катерина Евро и Евелин Костова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1414

1

Dido

16.10 2021 в 18:21

На първо място не трябва ли да имаше нЕкакъв талант за да оценяваш и търсиш таланти?На АйСиктиридис какъв му е талант,ммм?На микробиологът ?Защо ни го навират тоя мустак,не знам!