Най-очакваните филмови заглавия през 2015 г.

ОFFNews 06 януари 2015 в 11:13 15886 4

След като са прекрачили прага на новата година, киноманите по света вече тръпнат в очакване за появата на вече обявените холивудски филми. Новата година ще ни предложи както нови заглавия, така и продължения на стари хитови филми, което е вече запазена марка на Холивуд. 

1. Star Wars: Episode 7

В нашата лична класация това е най-очакваният филм. Продължението на една от най-успешните поредици бе обявена през 2012-та година, когато "Дисни" придоби правата на фантастиката.

За успокоение на феновете Джордж Лукас наблюдава отблизо действията на избрания за режисьор на Епизод 7 Джей Джей Ейбрамс.

Дали Star Wars маниаците ще останат доволни от филма ще разберем през декември.

2. Игрите на глада: Сойка-Присмехулка 2

За Холивуд вече се е превърнало в традиция да разделя финални части на филми на две. Дали заради по-голямата финансова изгода или друго, този начин за задържане на вниманието определено работи.

Филмът се очаква да излезе през ноември.

3. Kingsman: The Secret Service

Филмът ще бъде на големия екран от 13 февруари. Режисьор на лентата е Матю Вон, известен на широката аудитория и като продуцент с филмите "Гепи", "Две димящи дула", X-Men: First Class, Kick-Ass 1 и 2 и др. В главната роля във филма Kingsman ще влезе Колин Фърт, който ще играе британския таен агент Хари Харт. Злодеят във филма ще бъде Самюел Джаксън.

4. Furious 7

Седмата част на невероятно успешната поредица "Бързи и яростни" ще види бял свят през тази година. Лентата се очаква да излезе в началото на април.

Това вероятно ще бъде и последната част на филма, която през 2013 г. загуби една от големите си звезди - Пол Уокър.

Уокър загина в катастрофа на 30 ноември и постави под въпрос продължението на филма. Въпреки неговата кончина, екипът на "Бързи и яростни" реши, да продължи поредицата в чест на Уокър.

5. Tomorrowland

За филма не се знае много. Негов режисьор е Брад Бърд, който стои зад ленти като The Incredibles, Ratatouille и Mission: Impossible – Ghost Protocol. Филмът ще бъде продукт на "Дисни" и го очакваме през май.

6. Антураж

Филм, който ще бъде продължение на хитовия сериал на HBO. Очакваме да видим холивудските приключения на Вини Чейс, E., Търтъл, Джони Драма и Ари Голд през юни.

7. Джурасик Уърлд

Подобно на Star Wars, тази година живот ще бъде вдъхнат отново и на класиката Джурасик Парк. С нелеката задача се е заел режисьорът Колин Тревороу. Любопитното за лентата е, че ще бъде заснета на остров Нублар, където бе снимана и първата част от 1993 г.

8. Inside Out

Анимация, дело на "Пиксар", чийто трейлър българските киномани сигурно вече са видели по родните кина. От него разбираме, че историята на филма ще се развива в главите на различни герои, които са управлявани от малки човечета.

9. Спектър

Бонд, Джеймс Бонд е на филмовия хоризонт. Агент 007 ще се завърне с гръм и трясък през 2015 г., като феновете на култовата поредица имат няколко причини да очакват филма, като една от тях е Моника Белучи, която ще влезе ролята на красавицата и изгората на Даниел Крейг.

10. The Hateful Eight

Уестърн от Куентин Тарантино. Няма какво повече да добавим.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови