Wizz Air спира временно полетите си между София и Лисабон

OFFNews 08 април 2020 в 13:48 1976 0

Авиокомпанията Wizz Air спира временно полетите си между София и Лисабон от утре, съобщиха от авиокомпанията. 

Wizz Air приземява самолетите си до португалската столица до 13 април. 

Решението за временното спиране на маршрута е в резултат на мерките, въведени от португалските власти, с цел ограничаване на разпространението на пандемията COVID-19.

Пътниците, които имат резервации за засегнатите полети, ще бъдат информирани по имейл, в случай че са ги направили директно на wizzair.com или чрез мобилното приложение на авиокомпанията. 120% от първоначално платената такса ще бъде заредена в WIZZ акаунта на клиента, като сумата може да бъде използвана през следващите 24 месеца. Тази сума ще може да се използва за закупуване на продукти и услуги на Wizz Air, добавиха от авиопревозвача. 

Пътниците могат да изберат и пълно възстановяване на парите в брой, но от авиокомпанията предупреждават, че тази опция ще отнеме повече време. Клиентите ще бъдат информирани за необходимите стъпки, за да получат банков превод или превод към банкова карта, в отделен имейл.

От "Wizz Air" обясниха, че в този случай клиентите ще имат право само на 100% от първоначално платената тарифа.

Пътниците, които са направили своите резервации чрез туристически агенции, включително онлайн туристически агенции, трябва да се свържат с компанията, от която са закупили билетите си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови