Журналист от СКАТ, атакуван от Сидеров, се лекувал в Родопите

02 юни 2013 в 12:27 5835 8

Теодор Ангелов и Вален Сидеров пред парламента.
Теодор Ангелов и Вален Сидеров пред парламента.

Журналистът от телевизия СКАТ Теодор Ангелов, който беше обсаден от членове на "Атака", начело с Волен Сидеров, пред парламента в първия ден от работата на новите депутати, се е лекувал 2 дни в санаториум в Родопите.

Той разказа това в предаването на Лора Крумова по bTV.

Ангелов бил изпратен на санаториум от ръководството на телевизията, за да се възстанови от нанесените "психологически травми".

Журналисти на СКАТ, която преди това беше телевизията на "Атака", все по-често са нападани от атакистите заради изказване на собственика ú Валери Симеонов (НФСБ). Той нарече избирателите, които гласуват за Волен Сидеров, "лумпени".

„Всъщност той не се изрази точно така. Той каза, че тези, които са продали гласа си за 30 лева, са лумпени, а тези, които са повярвали на обещанията на Сидеров за 1000 лева заплата са прости. Защото само прости хора могат да си мислят, че някой може да дойде и да направи това”, уточни Ангелов в интервюто пред bTV.

Той уточни, че не е член нито на НФСБ, нито е бил някога член на "Атака".

Той не пропусна да се изкаже срещу бившия си шеф: „Волен дойде в СКАТ гол и бос като църковна мишка. Тихичко вървеше по коридорите, а Капка се въртеше около него – и тя облечена с евтини дрехи.

Никой не вярваше, че от тази партия "Атака" ще излезе нещо, даже се шегувахме и с насмешка се редяха листите – кой ще е първи втори и т.н. После Капка се появи с ботуши за 1200 лв.” 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Българският национализъм не може да бъде приятел на Кремъл