Журналист от СКАТ, атакуван от Сидеров, се лекувал в Родопите

Последна промяна на 02 юни 2013 в 12:27 4972 8

Теодор Ангелов и Вален Сидеров пред парламента.
Теодор Ангелов и Вален Сидеров пред парламента.

Журналистът от телевизия СКАТ Теодор Ангелов, който беше обсаден от членове на "Атака", начело с Волен Сидеров, пред парламента в първия ден от работата на новите депутати, се е лекувал 2 дни в санаториум в Родопите.

Той разказа това в предаването на Лора Крумова по bTV.

Ангелов бил изпратен на санаториум от ръководството на телевизията, за да се възстанови от нанесените "психологически травми".

Журналисти на СКАТ, която преди това беше телевизията на "Атака", все по-често са нападани от атакистите заради изказване на собственика ú Валери Симеонов (НФСБ). Той нарече избирателите, които гласуват за Волен Сидеров, "лумпени".

„Всъщност той не се изрази точно така. Той каза, че тези, които са продали гласа си за 30 лева, са лумпени, а тези, които са повярвали на обещанията на Сидеров за 1000 лева заплата са прости. Защото само прости хора могат да си мислят, че някой може да дойде и да направи това”, уточни Ангелов в интервюто пред bTV.

Той уточни, че не е член нито на НФСБ, нито е бил някога член на "Атака".

Той не пропусна да се изкаже срещу бившия си шеф: „Волен дойде в СКАТ гол и бос като църковна мишка. Тихичко вървеше по коридорите, а Капка се въртеше около него – и тя облечена с евтини дрехи.

Никой не вярваше, че от тази партия "Атака" ще излезе нещо, даже се шегувахме и с насмешка се редяха листите – кой ще е първи втори и т.н. После Капка се появи с ботуши за 1200 лв.” 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.06 2013 в 10:17

Така като се замислим...Оффнюзът,май -май си гледат редовно Скат!

02.06 2013 в 18:38

Да, първо - това нещо няма качества за "журналист", второ - никой не го е малтретирал, за да се "възстановява", трето - да се подиграваш на жена, която и да била, че ходела с "евтини дрешки" е проява на лош вкус и невъзпитаност, четвърто - цялата тази публикация е манипулативна. Атака и Сидоров имат и без това достатъчно истински негативи, за да им се приписват допълнително и подобни измишльотини...

02.06 2013 в 18:12

За първи път чувам, че OFFNews, Бивол, Дневник и Пик са свързани със СКАТ!!! До сега мислех, че са свтрзани с Иво Прокопиев (поне една част от изброените). Сигурен ли си, че внушенията ти са базирани на достоверна информация? :-)

02.06 2013 в 17:27

Еее, знаеш за каква опозиция говоря...То и Четвъртата власт я няма дефинирана като такава, но всички знаем, че я има.
Всяка една медия би следвало да е опозиция, защото основната идея е да отразява обективно фактите. Фактите през проследните 4 години бяха трагични, но перманентно оцветявани в розово.
Та в този ред на мисли, визирах: OFFNews, Бивол, Дневник, Гласове, 19 минути, Пик (братът на Асен Йорданов от Бивол) и още няколко книжни и онлайн медии.

02.06 2013 в 16:06

Ако и този е журналист,значи,аз съм Лари Кинг!Това същество отврати дори собственика на СКАТ Винкела и го изгони,като водещ,защото беша за "Господари на ефира",като торището за тиквите!СКАТ се опита наново да направи гювечарска партия,но този път спечелиха от "трите по дългото"

02.06 2013 в 15:22

Не мога да коментирам нещо, което е известно на тесен кръг "приближени". Кои са медийте свързани със СКАТ? ;)
Не знам и каква опозиция точно са били след като не са свързани с нито един депутат (освен Бойко Борисов). Трябва да си провериш отново дефиницията за опозиция.

02.06 2013 в 14:20

Не си съвсем прав.
От 2009 до началото на 2013 СКАТ (съответно НФСБ), 5-6 сайта и 2-3 вестника бяха ЕДИНСТВЕНАТА опозиция на най-комунистическия режим от 1989 г. насам!
Да, възможностите на СКАТ са скромни, но е по-добре от нищо, нали? Все пак те работят и в твой и в мой интерес. Работят за истината!

02.06 2013 в 13:45

"Храни куче да те лае."; "Пази боже, сляпо да прогледа!"; "Присмял се хърбел на щърбел." всички народни мъдрости отиват на еднояйчните близнаци - Атака и НФСБ. Това са най-долните политически образувания, разчитащи, че растящата ксенофобия на нашето крайно маргинализирано общество ще подхранва електорална подкрепа (как се получи само!) и ще им осигури така неободимите ботуши от 1200 лева.