Чучела на Доган и Борисов горяха пред Съдебната палата (снимки)

Николаос Цитиридис 11 април 2013 в 14:15 2358 1

Чучала на Бойко Борисов, Ахмед Доган, Цветанов, Симеона Сакскобурготски, Сергей Станишев и Иван Костов горяха пред Съдебната пала днес на обяд . Снимка: Сергей Антонов
Чучала на Бойко Борисов, Ахмед Доган, Цветанов, Симеона Сакскобурготски, Сергей Станишев и Иван Костов горяха пред Съдебната пала днес на обяд . Снимка: Сергей Антонов

Чучела на Бойко Борисов, Ахмед Доган, Цветан Цветанов, Симеон Сакскобурготски, Сергей Станишев и Иван Костов горяха пред Съдебната палата днес на обяд .

Манекените на политиците бяха поставени и запалени като част от предизборната кампания на ВМРО.

Симпатизантите им отново бяха с обърнати знамена в знак на протест срещу държавната политика в момента. 

Под мотото „Време за възмездие” пред Съдебната палата се събраха около 40 поддръжници на ВМРО. 

Пред OFFNews зам. председателят на ВМРО Ангел Джамбазки коментира, че половината от партийната листа е съставена от хора, които са били част от протестите през изминалите месеци. По неговите думи те са хора с образование, които имат какво да покажат.

За листите на другите партии Джамбазки коментира, че не смята да "прави клоунада" и да кани в партията "спортисти, певци и турци", които не разбират от политика. "Политиците слагат тези хора, надявайки се някой журналист да не ги попита за съдебната система, защото отговор няма и да получат. Те са там само за цвят", каза още зам. председателят на ВМРО.

"Ще направим всичко възможно да влезем в парламента, но дори и да не успеем, ние ще продължим с нашите искания и нашите протести. Аз съм общински съветник и нямам за цел да се разхождам по жълтите павета с костюм като останалите политици", каза още Джамбазки.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови