Сидеров: Спасих парламента от нескопосан саботаж

Елица Мартинова 30 май 2013 в 08:49 3392 20

Лидерът на
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Снимка: БГНЕС

„Предотвратих нескопосан опит за саботаж на парламента от страна на ГЕРБ” – така лидерът на „Атака” Волен Сидеров коментира факта, че благодарение на неговия глас вчера парламентът успя да събере кворум за заседанието, на което бе гласуван кабинетът „Орешраски”.

Сидеров бе категоричен, че гласът му не променя опозиционната роля на „Атака”. Той подчерта, че е гласувал „против” кабинета Орешарски.

Лидерът на националистите изтъкна, че поведението на ГЕРБ е безотговорно и престъпление срещу парламентаризма. По думите му страната се нуждае от законови промени, които могат да бъдат извършени само от Народното събрание.

Председателят на „Атака” заяви, че всички симпатизанти на партията подкрепят действията й. Гневните коментари в социалните мрежи той нарече „провокации” и подчерта, че става въпрос за платена кампания на ГЕРБ.

„Знам поне за между 500 и 600 човека, платени да работят в интернет и Фейсбук от ГЕРБ с цел да всяват смут, да казват, че са избиратели на „Атака”. Тук стана една голяма игра и спекулация от страна на Бойко Борисов. Разхождаше се по коридорите, вместо да е в залата и сипеше спекулации. Но истината е, че „Атака” спря връщането на ГЕРБ на власт, затова той сипе озлобление. Така или иначе управлението им беше доказан провал”, заключи Сидеров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!