Разказ по картинка: Какво си казват Волен и Московски

Елица Мартинова 31 май 2013 в 14:47 6111 4

Сидеров и Московски на крачка от бой в парламента, Снимка: БГНЕС
Сидеров и Московски на крачка от бой в парламента, Снимка: БГНЕС

Въпреки дъждовното време навън парламентарната атмосфера в петък се нажежи до краен предел.

По време на дебатите по структурните промени в ДАНС лидерът на „Атака“ Волен Сидеров и бившият транспортен министър Ивайло Московски почти се сбиха в пленарна зала.

Сбиването бе предотвратено от техни колеги от ГЕРБ и „Атака“, които попречиха на двамата да си посегнат пред учудените погледи на вътрешния министър Цветлин Йовчев и правосъдния министър Зинаида Златанова. Десислав Чуколов от „Атака“ издърпа лидера си и принудително го върна на мястото му.

В кулоарите на парламента Сидеров обясни, че се е скарал с Московски, защото бившият министър му се подигравал, докато лидерът на „Атака“ се изказвал от трибуната. По думите на националиста Московски го приканил да излязат навън.

Версията на ГЕРБ-аджията бе съвсем друга. Той отказа да даде подробности, но се оплака пред журналисти, че Сидеров го нарекъл „мангал мръсен“.

OFFNews ви пита: Какво според вас си казаха Волен и Московски. За онези от вас с по-богато въображение добавяме и допълнителна задача: Какво си мислят Цветлин Йовчев, Зинаида Златанова, за които това бяха първите пленарни разисквания в качеството им на министри.

Очакваме вашите разкази по картинка в коментарите под статията или под линка във Facebook. За най-оригиналния ще има специална награда – фланелка на OFFNews. Победителят ще бъде обявен след точно 24 часа - в 15 ч. в събота.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!