Сидеров: На Шипка всички ме поздравиха

Елица Мартинова 25 август 2013 в 13:39 3345 11

Волен Сидеров. Снимка: Сергей Антонов
Волен Сидеров. Снимка: Сергей Антонов

Протестите на жълтите павета не изразяват обществените настроения в цялата страна.  На Шипка всички ме поздравиха за работата, която върша. Това заяви пред  лидерът на „Атака” Волен Сидеров в Бургас.

В морския град депутатът откри нов офис на партията „Атака”, където бургазлии ще могат да подават сигнали до парламентарната комисия за борба с корупцията, която Сидеров оглавява.

За пореден път националистът подчерта, че демонстрациите в София не могат да претендират за представителност и изразяват настроението единствено на група столичани.

„Тези агитки, тези крещящи хора за мен не са „бунт на народа”. По никакъв начин. Аз няма да флиртувам с такива хора. Да, демокрацията дава право на протест, но първо без да е нарушен законът”,коментира Волен Сидеров.

Той изтъкна, че отношението към „Атака” в провинцията е съвсем различно.

„Когато сме в Бургас или в друг град в страната, аз не виждам такива настроения. Напротив, вчера бяхме на Шипка, нито един от събралите се хора, аз ходя без охрана, не дойде с някакво негативно настроение. Напротив, идваха да ме поздравят, да си направим снимки, да покажат, че одобряват политиката, която „Атака” върши”, каза Сидеров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!