"Атака" депозира 23 жалби в съда срещу Симеонов, сезира и НАП

Последна промяна на 15 юли 2013 в 13:45 3280 19

Лидерът на
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Снимка: БГНЕС

Депутати от "Атака" внесоха в Районен съд Бургас 23 индивидуални иска срещу Валери Симеонов за думите, че „тъпи, прости и лумпени“ са гласували за тяхната партия на изборите, съобщиха от пресцентъра на партията.  

Хиляди хора, засегнати от думите на Симеонов, се оплакали в "Атака" и поискали той да бъде съден за изказването си.

Отделно от това депутатът от АТАКА Десислав Чуколов внесъл сигнали в НАП за финансови злоупотреби на Валери Симеонов

Единият сигнал е за укриване на доходи от абонати (на телевизия "Скат", а другият е за недекларирани приходи от оптично трасе, което не е въведено в ескплоатация и е незаконно, уточниха от пресцентъра на партията на Волен Сидеров.  

По време на срещата си с Чуколов  директорът на НАП – Бургас Румен Шарпов обявил, че са правени проверки на четири фирми на Валери Симеонов, но като физическо лице той никога не бил проверяван.

"Атака" настоява за  данъчна проверка на лицето Валери Симеонов, защото очевидно по времето на ГЕРБ Симеонов се е ползвал с протекциите на управляващите, обявиха още от партията.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.07 2013 в 09:42

Всеки който е гласувал за фАтака заслужава не просто да бъде обиден ...Иначе да пидеров доказа че вие сте еничари и ПРОДАДЕ гласа ви на ДПС. Това ми е най-сладкото да гледам как болен продава "националистическия-лумпенизиран" вот на ДПС. Кеф ли е го крепите на Местан и Доган?
ХАХАХАХАХАХА

16.07 2013 в 09:39

и настояще разбира се.

16.07 2013 в 09:38

Болен им аимунитет - може да си дърдори каквото поиска и имунитета го пази - специално за говоренето имунитета е много силен в България. Тоя другия няма имунитет и болен се възползва от преимуществото си. Иначе това което е казал тоя Симеонов е вярно - само лумпени, дебили и мозъчно увредени хора са гласували за атака. Това което не казва е че същите гласуват и за него. И като хванеш дебилите дето гласуват за крайно леви партии като атака и скатовка, пенсионерите които милеят за тошовото време, циганите, турците и помаците - ето ти един твърд електорат от 30-тина процента, който винаги е и ще продалжава да дърпа България назад. Само дето всички си имат някакво "извинение" за поведението освен тези които гласуват за НФСБ и Фатака - тия наистина са резултат от някаква неуспешна лоботомия. Контингента им е крйано изперкали пенсионери и скинари хулигнаи които се гордеят с наркоманското си минало.

15.07 2013 в 22:36

Antoon, BGeorgieva, Dani,
Всеки път, когато при нас се появи човек с раздвоение (или разтроение) на личността, ние най-любезно го молим да влезе в мир с идентичността си и да използва само един никнейм, еквивалентен на броя на IP-тата, от които публикува.
В случай, че молбата ни не бъде взета предвид, го банваме, защото не сме квалифицирани да се справяме с шизофрения, пък била тя и виртуална.

15.07 2013 в 22:24

Волен е пич!
Добре, че той се занимава с наглите олигарси- иначе никой нямаше да ги излавя!
Другите не им изнася, нали заедно с тези същите олигарси крадат държавата!

15.07 2013 в 22:22

Само Волен Сидеров гони докрай измамниците!
Симеонов е мутра, която е олигарх, освен всичко депутат и бизнесмен собственик на редица бизнеса и телевизия СКАТ!?
Как е възможно да е всичко в едно?
Ето затова говори Сидеров – не трябва да се дава власт на олигархията в нашата страна!
Нека да го осъдят, Атака е започнала да му търси сметката и да внася документи, които го уличават в различни схеми – от незаконни трасета, до незаконни облъчвания с антени по болковете обикновените хора на неговата собствена телевизия до рекет на различни други хора с бизнес в Бургас!
Браво на Атака – пак само тя работи!

15.07 2013 в 22:21

Волен за пореден път доказа, че работи за нас гражданите!
Какъв е този, който ще си позволява да обижда мен и моите познати, които са гласували за Атака!
Най-нормалното действие Волен е да защити своите избиратели, защото благодарение на нас той е в парламента!
За разлика от Бойко, който е един нафукан използвач, веднага след като беше избран от
" подлъганите" избиратели, започна да ги обижда по медиите, че са лош материал, студентите да не се оплакват, че е безработица да ходят на село, майките да копат картофи, че няма да им отдели за майчинство!
Благодаря на Сидеров, доказа че си цени избирателите!

15.07 2013 в 18:23

когато законите не важат, и точка по точка, алинея по алиня да ги знаеш, няма ник'во значение... лично съм се сблъсквал със съдебната система и повярвай ми, законът там няма особена тежест

15.07 2013 в 17:19

Нашата система процъфтява по тоя тъжен начин заради масовата необразованост на народа. Аз си признавам да съм част от тая необразованост. Едва преди 2 седмици се захванах да се образовам малко - и то е само заради действията на Волен. Затва чак днес разбрах, че може да се съдят хора за обида. Тъжен закон против свободата, но какво да се прави - там е. Волен го тълкува грешно и му се разминава. И тва не те дразни? Също закона за граждански арести го тълкува грешно и пак му се размина. Конституцията я е прочел грешно и му се разминава. Да му писне на човек. А до колко законите имат значение - тва не е важно. Важно е хората да ги знаят. Важно е да не се оставя Болен да прави каквото си иска поради масова необразованост.