Костов: Борисов е обида за десния човек

27 април 2013 в 15:49 9169 12

Иван Костов. Снимка: БГНЕС
Иван Костов. Снимка: БГНЕС

Защо трябва да коментирам Станишев, неговите копои и на Бойко Борисов простотиите – откъде накъде? Това заяви лидерът на ДСБ Иван Костов пред Нова телевизия.

Искам да се разгранича от тези подслушвания, от тези компромати, каза Костов. Тези практики нищо не говорят на хората. Народът го интересуват работните места, никой не пита даже за магистралите. Онзи ден един човек в Северна България ме попита защо правели канализация, като няма да има кой да я ползва след няколко години, разказа Костов.

Той припомни скандала с "Галерия". Именно с "Галерия" е започнало подслушването на журналисти, смята Костов и допълни: Подслушването започна от по-предишното правителство. Тези практики нищо не говорят на хората. Народът го интересува работните места, никой не пита даже за магистралите.

Изключително грозно и нелепо е Цветанов и Борисов да се представят като алтернатива на Станишев и на Първанов пред десния човек. Това е обидно, каза още Костов.

Според него и ГЕРБ, и БСП са две крила на една и съща политическа партия от миналото.

И най-тежките неща, които говорите за мен, нямат стойност на това, което се случва в момента. Ние запазихме достойнство, смята Иван Костов.

Ние сме единствените политици, които знаят изхода от кризата, заяви лидерът на ДСБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!