Бисер Миланов-Петното опита да влезе в БНТ

Последна промяна на 08 август 2013 в 17:18 9061 21

Бисер Миланов-Петното
Бисер Миланов-Петното

Бисер Миланов-Петното, който бе сниман да заговорничи с Николай Бареков, а вчера се опита да провали с хората си пресконференцията на Протестна мрежа, днес неочаквано цъфна на входа на БНТ на ул. "Сан Стефанов" в столицата.

Той е бил придружаван от двама мускулести мъже и поискал среща с ръководството. След като такава не му е била уредена, се видял принуден да си тръгне.

"Визитата" на Миланов идва само ден, след като БНТ пусна репортаж за брифинга на Протестната мрежа, от който се наложи хората на Петното да бъдат изведени с полиция. 

Николай Бареков също коментира днес медийното й отразяване на случката. Той отрича да има нещо общо с Бисер Миланов: "Жертва на активно мероприятие съм аз, защото никога не съм имал нищо общо нито с едните, нито с другите протестиращи, в това число с господата Бонев и Миланов, г-жа Томс и г-н Генов. Не желая да бъда причисляван към никакви кръгове и групи, защото съм отстоявал през цялото време своята лична позиция на гражданин."

На видео, заснето преди повече от месец, се вижда обаче как Петното и група хора около него получават инструкции лично от Николай Бареков:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20.08 2013 в 01:41

Интересно колко тъп трябва да си, че и след този задълбочен анализ да не виждаш, че си манипулиран. Е такива сте повечето задръстеняци като теб!!!

09.08 2013 в 11:06

Нора отри потно чело след като внимателно преписа текста от омачканото листче с което беше на инструктажа на Позитано и доволна въздъхна - и днес ще има за цигарки, слава на Кутев...

09.08 2013 в 10:41

И как точно се разбира от това видео, че Бареков им давал инструкции?!! Ей, офнюз!!! Би трябвало да знаете, че сайта ви се чете от грамотни и МИСЛЕЩИ хора, и да НЕ си позволявате да прибягвате към БНУШЕНИЯ и каквито и да е манипулации! Инъче, ще си останете като Фрогнюз - сами (екипа ви, де) да си четете, сами да си коментирате написаното!!! Не ни стигат "националните" медии, ами и виое се опитвате да промивате мозъци! Разочарована съм! Написах всичко това защото гледах он-лайн въпросното събитие, излъчено по Канал 3, за което им благодаря! След това гледах вечерната емисия на новините по "националната ТВ" и видях - КАК УМИШЛЕНО БЯХА ПОДБРАНИ КАДРИ ОТ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА НА "ПРАВИЛНИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ", които ги представяха като простаци и провокатори! Сега чета и вас и се чудя, ако сте толкова почтена медия, ЗАЩО И ВИЕ, КАТО НАЦИОНАЛНАТА ТВ спестявате факта, ЧЕ ВЪПРОСНОТО ДВИЖЕНИЕ "СВОБОДА" СЪЩО Е ОБЯВИЛО СВОЯ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ, МАЛКО ПО-РАНО СЪЩИЯ ДЕН, СЪЩО В БТА, на която обаче НЕ Е БЛАГОВОЛИЛА ДА ПРИСЪСТВА НИТО ЕДНА НАЦИОНАЛНА МЕДИЯ, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ТВ7?! Защо - според вас е станало така?! Защо едната пресконференция не е зачетена и респективно отразена от НИКОЯ МЕДИЯ, а на другата имаше по-вече от 100 медии, в т.ч. - електронни сайтове, като И ДВЕТЕ ДАВАЩИ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ СТРАНИ НЕ СА ОСОБЕНО ПОЗНАТИ НА ОБЩЕСТВОТО?! Или - за медиите не е така?! КОЙ ВСЪЩНОСТ КАЗВА НА МЕДИИТЕ - КОЕ ДА ИЗЛЪЧВАТ И КОЕ - НЕ?! Нали се борим за цялостна и коректна информация и свобода на словото, а то - какво?! Нещо по въпроса за плурализма в медиите и манипулациите в тяхните информации дами кажете?! Иначе - кой какъв прякор имал, не е най-интересното! По-интересното щеше да е, да ни информирате, с какви дейности на конкретното лице е свързан този прякор, но въпреки това - ДА ИЗЛЪЧИТЕ И ТЯХНАТА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ, пък да ни оставите - сами да синаправим изводите! Не е ли така?!

09.08 2013 в 10:32

Отново изпадаш в некви фантазии... баце като не мое да го дигнеш даже и за една чекия така ще е. ще пишеш глупости по форумите. хахаха

09.08 2013 в 10:28

ТОЯ ЦЪРВУЛ СТАВА СМЕШЕН, ДЕТО АМО СЕ ВРЕ В РАЗЛИЧНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ДЕЯНИЯ, ПЛАТЕН ОТ БАРЕКОВ ЛАЙНОТО! НЯМА ЛИ КОЙ ДА ВКАРВА В ЗАТВОРА ТАКИВА БОКЛУЦИ????????????????????????????????/////////

09.08 2013 в 08:07

Провеждат идеологически спор Петното и Бареков и в Благоевград дава изявление като представител на гражданското общество петното и в Русе освирква жена, която обяснява на Бареков в ефир, че е попреиграл със заплахи към семейството му.

09.08 2013 в 01:51

toia me gnus da go gledam! mishok zaradi eto takiva bokluci balgaria e razgrabena !

09.08 2013 в 00:59

Абе "сила" = алексей петров. аз си мислих, че алексей петров е от "друг' кръг ама или и той е в кръга на КТБ и догана, или се обединяват кръговете щото се видя, че им е спукана работата.

Иначе тоя петното, просто е касметлия че трябва да го лежим като за човек, иначе отдавна да му беше въздадена справедливост за криминалното досие дето е натрупал.

09.08 2013 в 00:27

Това, че чукаш майка си не значи, че всички жени за чукане са майки.
Идиот.

09.08 2013 в 00:15

Тези жалки създания в някои страни биха ги убили с камъни на улицата пред всички....