Борисов: Фидосова е използвала името ми

19 юли 2013 в 22:13 12745 25

Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС
Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС

Много пъти са ми казвали хора, много пъти са ми подсказвали, че Искра Фидосова работи от името и на Цецо Цветанов, и от мое име, аз не съм обръщал много внимание на това. Което е било грешно, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Вчера поканих госпожа Фидосова на разговор и след него тя прояви желание да напусне и ръководното си място в изпълнителната комисия на ГЕРБ, и като депутат в парламента, каза бившият премиер в интервю за БНТ.

Лидерът на ГЕРБ определи тефтерчето на Филип Златанов като „негативната част на нашето управление“.

Категорично не съм подозирал, че тези неща са се вършили четири години, каза той.

Борисов заяви, че е питал и Фидосова, и Цветан Цветанов дали са знаели за подобни неща, но те са отричали: „Ако беше с мое знание и под моя диктовка, аз нямаше да взема тези решения вчера. Но това, което съм казвал – да не се воюва с Президентството, да не се воюва с която и да е политическа партия по различен от закона начин, с тези термини „удрям”, с тези термини“.

Единственото хубаво нещо, което правителството е направило, е изборът на председател на ДАНС. Одобрявам Владимир Писанчев, той е добър офицер, офицер от кариерата. Аз му се обадих и му честитих. Като премиер, аз го направих заместник-директор на агенцията, каза Бойко Борисов.

Абсолютни спекулации са, че можем да направим коалиция с БСП, добави лидерът на ГЕРБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!