Най-скъпите мъжки костюми

OFFNews 07 януари 2021 в 13:20 4947 0

Вероятно неведнъж сте чували фразата „класиката винаги е на мода“. Факт е, че това твърдение се отнася и за класическия стил на облеклото. Мъжът в бизнес костюм винаги създава впечатление на уважаван и заможен човек. Наред с това, облечен в класически мъжки костюм, той може да носи красиви, скъпи мъжки аксесоари и бижута.

Ако все още не сте уверени в това, то обърнете внимание на това, как изглеждат холивудските звезди във филмите. Всичко е свързано с компетентния грим и специално изработен костюм по поръчка. Последното винаги може да си набавите и вие на достъпни цени, като запазите час на www.brutale.bg

Всички погледи към Джеймс Бонд!

Тоалетът, ушит специално за конкретния актьор, перфектно подчертава всички предимства на фигурата му. Вярно е, че такъв мъжки костюм струва солидна сума пари. Ето, защо избрахме, в тази статия да се спрем на най-скъпите мъжки костюми и да разгледаме най-скъпите експерти в областта на мъжките костюми.

Видове мъжки костюми:

Уилям Фиораванти

Американският моден дизайнер Уилям Фиораванти е лидер на модния пазар от 35 години. Средната цена на костюмите му варира от 5 до 7 хиляди долара.
Дрехите от Уилям Фиораванти са много популярни, сред бизнесмените. Те са направени в строг бизнес стил. Традиционното шивачество и дълбоката кройка на сакото позволяват погледа да бъде насочен, върху ризата и вратовръзката. Някои модели струват до 20 000 долара.

Бриони

Brioni е италианска марка, особено популярна във висшето общество. През есента на 2008 г. те пускат уникална линия от най-скъпите мъжки костюми. За шиенето им Brioni използва най-фината и най-здрава вълна от викуна, мускус и карирана пашмина. Самите вие, може би сте виждали работа на италианската модна къща. Такава е например във филма за Джеймс Бонд „Казино Роял“.

Китън К-5

Още един известен, италиански дизайнер, начело с Енцо Д'Орси. Той буквално е готов да отлети до другия край на света, за да направи нужните измервания и да създаде неповторим мъжки костюм. Линията му се нарича Kiton K-5, а цената на различните модели достига 50 000 долара. Основният материал за изработване на мъжки костюми е австралийската и новозеландската мериносова вълна. За по-малко богати купувачи, има модели струващи около 7-8 хиляди долара.

Александър Амосу

Това е създателят на втория най-скъп бизнес костюм в света. Модният дизайнер инвестира първите си спечелени милиони в тяхното производство. Отличителна черта на уникалния костюм от Александър е моделът с 9 закопчалки, които са изработени от 18-каратово злато. Този шедьовър е създаден за 80 часа и съдържа над 5000 платинени нишки. Както може да си представите, такъв мъжки костюм се шие от векове, а цената му е 110 000 долара.

Стюарт Хюз

Популярен с бижута и не само. Той създава най-скъпия костюм в света. Британският моден дизайнер ушива творението си на стойност над 600 работни часа, което се равнява на 900 000 долара. Днес в света има само три такива модела. Костюмът е направен от смес вълна и кашмир, и коприна, така той едновременно съчетава сила, лекота и нежност. От особена стойност в костюма са добавени 480 диаманта, които са равни на общо 240 карата.

Разбира се, такива костюми, едва ли се считат за притежание от ежедневен гардероб. Те, по-скоро са ценни колекционерски предмети. Ето, защо придобиването на подобни мъжки костюми по-скоро трябва да се приеме за инвестиция.
Време е и вие да се замислите!
Бихте ли, облекли костюм, обсипан с диаманти?

Пожелавам ви добър ден и весело настроение, независимо в какво сте облечени в момента, та дори това да е пижама!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови