Дизайнерката Радослава Лазарова се представя с колекция на Mad Mood Milano Fashion Week

OFFNews 16 февруари 2024 в 11:26 1406 0

Блинк, Еуфория

Снимка Радослава Лазарова

Блинк, Еуфория

Носителката на три отличия „Златна игла“ и "Дизайнер на годината" за 2021 г. Радослава Лазарова ще представи своя колекция на съпътстващо събитие на Седмицата на модата в Милано на 18 и 19 февруари. Тя е един от двамата дизайнери, които ще представят България на сцената на Mad Mood Milano Fashion Week. „Моята колекция ще бъде сбор от най-добрите ми аутфити, които съм направила през годините, както и няколко ексклузивни, специално създадени за Mad Mood Milano Fashion Week тоалети“, каза пред БТА Радослава Лазарова. Тя определя ексклузивните тоалети като нов прочит на авторската си дантела, нюансирайки нежни материи и декоративни елементи.

За своето представяне в Милано талантливата дизайнерка е подбрала богата вариация на аутфити – от тоалети, подходящи за бизнесдами и модели за специални събития, до вечерни тоалети, комбиниращи вечерна и висша мода. Аксесоарите са акцент в колекцията, ще има тиари, красиви ръкавици и интересни колани, допълва Лазарова. Ревюто ще завърши със сватбена мода.

Смолянската дизайнерка смята за своя запазена марка авторската дантела. Радослава Лазарова определя участието си в Милано като сбъдната мечта да покаже колекция на толкова значим форум. Тя е един от двамата дизайнери, излъчени като победители на своеобразен кастинг да представят България на сцената на Mad Mood Milano Fashion Week.

Дизайнерката заминава днес за Милано заедно с рекламното лице – Вероника Стефанова, която е Мис България Свят 2017.

Припомняме, че както OFFNews вече писа, на Златна игла за 2023 г. Радослава Лазарова се представи с коледно предложение.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!