Шамара избухна: Е*ем ти Уотърса, е*ем ти платения метъл

Николаос-Теодорос Цитиридис Последна промяна на 31 август 2013 в 13:21 51755 116

Мишо Шамара. Снимка: фейсбук
Мишо Шамара. Снимка: фейсбук

 

Рапърът и лице на контрапротеста в подкрепа на Орешарски, Мишо Шамара изригна във Фейсбук с коментар към Роджър Уотърс и надписът "Оставка" , който се появи по време на "Стената". 

Публикуваме коментарите на Шамара без редакционна намеса.

"Бойковите телевизии почти месец ни обясняваха колко велик спектакъл ще е СТЕНАТА хахаха . Още тогава си знаех че Герги Уотърс ще вика оставка хаха . Но си траех ако случайно тъпака не се е сетил да не се сети Но явно Сашето Безуханова му е дала тоя съвет да хвърлят едни милиони да кажат на хората в България да свалят демокрацията и да върнат ДИКТАТУРАТА хаха .
Е*ем ти и рока е*ем ти и пинк флойда е*ем ти и джордж уотърса педалски .

Никога повече ДИКТАТУРА нито комунистическа нито сикаджийска .
Не сме виновни ние че десните сили в БЪЛГАРИЯ са изцяло под власта на бившият ДИКТАТОР и нямат грам идея що е то ДЕМОКРАЦИЯ .

Е*ем ви в дясните хюмнета".

Във фейсбук Шамара допълни своето послание към Уотърс и с твърдение , че Уотърс е получил пари от Бойко Борисов, за да сложи надписа "Оставка" по време на концерта си.

"Както и предположих :)))
Бойко е дал яко кинта на Роджар да каже оставка хахаха .
Та кой луд би правил пропаганда за връщане на ДИКТАТОР освен платен метъл .
Жалко харесвах Пинк Флойд но вече не
За малко пари хората са готови и майките си да продадът ."

 

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.09 2013 в 19:35

Тоя шамар,не е достоен дори да яде изпражненията на Роджърс....

05.09 2013 в 16:54

Не забеляза ли ти еврейската звезда на прасето!?! И по повод Шамара-Тъпанара - "Жалко харесвах Пинк Флойд но вече не " - липсват 2 запетайки, ама хайде, много важно, но ако поне нещичко беше чул тяхно, щеше да знае, че не са метъли, не че имам нещо против метъла, напротив.

03.09 2013 в 23:51

Мише а.к.а "Хаха", или "Хахо" Шамара, Уотърс е толкова голям, ама тоооолкова голям спрямо твоята мизерна същност, че за да придобиеш представа за какви мащаби става въпрос, трябва да те сравня с.... микроскопичен организъм, едно от нищожествата в планктона, който един кит поглъща и изсира, без извинение и без да те забележи, че някога мизерно си съществувал в океана! Та Мишле, този кит, може да си пише каквото си каже, и ти можеш да подскачаш злобно като малко червено джудже/мекотело, при което, кита махайки с опашка даже няма да забележи, че някакъв плазмодии се възмущава от поведението му ! В този ред на мисли Мишле, Уотърс е толкова голям, ама тооолкова голям, че да не му пука от никого и нищо (справка отношението му към Израел) та този човек може да си напише каквото пожелае на собствената му стена, онази СТЕНА, Тhe Стената! Този човек има толкова пари, кинти както им викаш ти, да изкара не 100, а 1000 твои живота, и той няма нужда от нови смешни суми от някакви политици за да напише това, което е решил ! Знам че мисловната дейност не ти е много силна страна, ама следващия път, като решиш да правиш "мозъчни пръдни" огледай се, ослушай се и виж кого си набелязал да "обгазяваш"!!!

03.09 2013 в 11:27

..е той не е виновен горкия,че има измрели сиви клетки..
Болестно състояние!
Притеснителното е ,че ако намерим лечение за него ,здравната каса ще трябва да го плати!

03.09 2013 в 10:00

Ей, хора! Престанете да обиждате мойто момче Мишко! Той заедно с Волен-Болен са ми най-свидните приятели. Жалко наистина, че той не струва и 1 стотна от акото на Уотърс, отделено при разстройство, но какво да се прави - с такъв мат'рял разполагам.

02.09 2013 в 16:48

Каквото лицето (или други органи), такъв и контрапротестът. Неграмотник неграмотници олицетворява, ако той знае какво значи това. Уотърс метъл? Тоя харесвал Пинк Флойд. Флойд не са метъли, но той не е проумял. Комунистите от 1990 г. насам не харесват Уотърс, защото погреба още тогава Берлинската стена. А преди това го възвеличаваха, защото има ляв уклон. Ляв, но търсещ красивото и доброто, каквото тяхната идеология не допуска. Или си революционер, или си против нас. Такива заслужават криминални да им бъдат лицето.

02.09 2013 в 15:56

Този илитерат е голям срам за Варна и морето.

02.09 2013 в 13:06

Хаха... Кой ли каза скоро, извинявам се, че забравих, ама ми се лепна като моя мисъл - "Благодарности на Орешарски, че превърна един прост шамар в народен юмрук срещу гнилата интелигенция" (много приблизителен цитат)...

02.09 2013 в 13:03

Драги Мишо Шамара,
здраво си стъпил на земята и виждаш обективната истина, съгласи се, че ако Уотърс изкарваше поне 1/3 от парите, които ти получаваш за участия, нямаше да се съблазни да вземе Бойковия подкуп. Все пак, къде е той - къде си Ти..? Да не би той да прави световни турнета. Теб цял свят те знае, за тоя разбрах от тебе. Ха ха.

02.09 2013 в 12:36

Вижте лицето на контрапротеста! Жалко че в България такива идиоти се излъчват по всички телевизий! Комунисти вижте си идола!